![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şiddetle h,çbirşey çözülmez ama bir yere kadar laftan anlamıyorsan başka türlü anlatırız derdimizi kısaca. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | burakin arkadaslarimizi
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | İşte bilinçli taraftar bu dur bravo mazlum . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Vurmakla kirmakla olmaz tabiki yanliz dünki tepkiler bence normaldir cünki amerika cumhurbaskanina bile yumurta atarak tepkiler verildi,bu hareket heryerde oluyor.sayin demirörene temasta bulunduklarina inanmiyorum oradaki taraftarlarin.ayrica mantigim nekadar yanlis desede kalbim iyi yapmislar diyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yapılan hareket çok çirkin kesinlikle kınıyorum tepki olucak ama bu şekilde değil bizim bir farkımız olmalı böyle durumlarda fb de gs taraftarıda aynı şeyleri yaparlar ama bizim yapmamamız lazım nasıl arkasında olursunuz anlamam
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Onlar napsın. Sabrında bir sınırı var. Delirmemek içten deil. Bırakın gidin Allah için.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |