Alıntı:
İnEvAsYoN´isimli üyeden Alıntı
yaa hala ertuğrulu istiyosunuz savunuyosunuz ya bravo yaa adam hiç bir büyük maçı kazanamadı 1 tane bile kazanamdı o teknik direktör olamamışken küçük düşünürken beşiktaştaydı ve siz destekliyosunuz haa yazık valla evet ona imkan sunulmadı çnkü bu ortamı yaratan teknik direktörün kendisidir zırt pırt antremana yönetim kurulu gelir hep birlikte değerlendirirler fln denizli en azndna bu takıma kim ne derse desin çifte kupa ve dsiplin getirmiştir ben hocayı tartışmam yönetimi tartışırım siz inanıyomusunuz ki hoca ferrariyi tabayı nihatı böyle oyuncular istedi güldürmeyin beni başkan aldı onları özellikle nihatı hoca diyordu başkan çok istedi bizde tamam dedik topuzda öyleydi allahtan gelmedi şimdi istediği oyuncular bu takımda olsaydı hocanın herşey farklı olurdu ama şimdiki ortam dahilinde işler kötü gidiyor işte yapıcak bişey yok hocada bir sürü hatalar yapıyor bunun akabinde eğer giderse çok üzülmem ama sevinmemde çnkü şu aşamada giderse hata yapmış olucaz ama yönetim kesinlikle artık defolup gitmeli bitirdiler bizi daha ne istiyolar anlamıyorum yapamıyorlar işte |
tabi denizli tabatayi ferrariyi istememistir ama ertugrul diattayi higuaini falan istemistir yahu kardesim demissinki ertugrul hicbir buyuk maci kazanamadi peki adama sormazlarmi denizli hangi buyuk maci kazandi diye