![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Villareale 4.5 milyon euro bonservis Bu yıl için 3.5 milyon euro garanti para Diğer 3 yıl için yıllık 2.5 milyondan 7.5 milyon garanti para toplamda 15.5 milyon euroya tranfer edildi Nihat. Şimdi nihat kardeş şu yıllık 7 trilyon garanti parandan vazgeç 4.5 milyon euro bonsersisin bizden olsun ve usulca ben futbolu bırakıyorum ve gidiyorum deyip gerçek beşiktaşlılığını göster. Çünkü sen sahada takımın için değilde sırf kendini gösterebilmek için kendin için savaşıyorsun. Bu da beşiktaşımıza zarar veriyor. sakatsın, güçsüzsün ve zaten o kadar yetenekli bir oyuncu da değilsin. Beşiktaşı çok seviyorsan bırak ve git. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar, buraya bir konu açılmış, belki doğru belki düşüncelerimize ters gelecek bir konu. Fakat, forumda herkesin yorum yapma özgürlüğü olmakla birlikte, kişisel boyutta hakaret veya aşağılayıcı üslûplar takınarak yazılan mesajlar sorun çıkarabilir.. Son haftalarda herkes gergin, bir anlık sinirle yazılar yazılabiliyor. Bunu genci yaşlısı herkes yapıyor. Sakin olalım, Forum kurallarına aykırı hareketler yapmayalım lütfen............................................ ................................... Nihat gerçekten şaşırtıyor. Nerede eski Nihat, elbette Mustafa hocanında hatası var. Birde İspanya liginde top size geldiğinde, düşünme süreniz en fazla 1 saniye. Nihat anladığım kadarıyla seri pas atıp kaçtığı için, top gelmediğinde bir süre sonra oyundan düşmeye başlıyor. Aslında uğraşıyor fakat istediği paslarda gelmiyor. Birde cidden şu Serdar Özkan' ın kaleciyle karşı karşıya kalma pozüsyonları Nihat' a denk gelmiyor nasıl bir şans bu ya... Nihat şu an ki performansı ile tabi ki 32 trilyon etmiyor. Fakat Nihat = Nihat. İspanya' da süperstarların arasına girmiş bir futbolcumuz. Ayrıca kendi bünyemizden yetişen bir futbolcu. Ona karşı sabırlı olursak daha iyi olur sanırım. Keşke Nihat' ın yanında Kovacevic tarzı birisi olsa. Veya sağda Karpin tarzı... Yani adam tek başına kalıyor suçu onda pek aramamak lazım. Tabi kafa şutları çok kötüydü bu da eksi notu olsun..
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Nihat'tan bu sene bir şey beklemiyorum...Seneye adam gibi hazırlık kampına katılır, takımla beraber antreman yapar, lige güzel bir şekilde hazırlanır, sonra da takır takır oynamaya başlar, sonuçta bu adam topçu, her ne kadar şimdi öyle gözükmese de belli bi kariyeri var, ne olduğu belli, 32 yaşında falan da değil, bu saatten sonra bir yere de gitmez bence, futbolu bizde bırakır...Bu sene eleştireceğim en son insanlardan biridir Nihat...Daha neler var ondan önce neler... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi yaa.."aldığın parayı ver ve git".. miş..çok komiksiniz çook.."zaten o kadar yetenekli de değilsin" ..miş ..bırakın bu işleri...sen başarısız olduğun her iş te aldığın parayı geri mi verdin...zor günde takımının yanında olmayanlar..bakın FB..ve GS 6-7 galibiyet aldı siz gidin onları tutun. "YENSE DE YENİLSE DE BEN TAKIMIMIN YANINDAYIM"...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |