![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Futbolcu Göndermeye Nekadar Hevesliyiz
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | bulmus yagli kapiyi birakirmi.vallahide billahide nihat suanda iddaa ediyorum bankasyada bile oynayamaz.yemin ederimki oynayamaz vede nihat asla daha iyi olamayacak,nihat poposunu yirtsa budur böyle kalacak.sagolsun dertören yine kazigi atti bize.topuzu kaptirinca sözünü yemis oldu onu unutturabilmek icin sakat ve ise yaramaz oldugunu bile bile gitti nihatin bonservisine nerdeyse 5milyon euro ödedi kendisinede 3küsür milyon euro verdi.allah seni yoketsin beadam babanin parasini veriyon demi.coluk cocugumun riskidir bu verdigim para elbette geri alacam demisti,peki biz simdi soruyoruz besiktasin riskini ne hakla keyfen böyle dagitirsin.bugün tepkiler verilirken avradiyla bakip kahkahalar atti durdu,yani takmiyorum dedi,demekki yumurtalar bile azgelmis,korkarim besiktas tarihinde hic olmamis büyük birseyler olacak bu adamin gitmesi icin.allah besiktasimizin ve bizlerin sonunu hayir etsin | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Arkadaşlar ne yapsak boş , nihat o parayı alacak. Ama bugün maçta da dikkat ettim üzerinde çok büyük baskı var , oynayamıyor bu yüzden. Çıkışta çok küfür yedi. Çok üzülüyorum takımın bu haline. Herşeyin sorumlusu Yıldırım Demirörendir , şrefsiz yönetimdir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar tamam NİHAT bugün formsuz, iyi oynamadı, gol atamadı diye kızıyoruz belki ama unuttuğuz bir durum var NİHAT öncelikle BEŞİKTAŞımızın evladıdır ve kendisinden beklenen işleri yapamamanın sıkıntısını yaşamaktadır..Eğer ki doğru isimlerde doğru yerde oynatılan NİHAT o paranın hakkını verecek kapasitede kariyerde bir futbolcudur.. Ve o günler geldiğin er yada geç işte helal olsun hak ediyor demek durumda da kalacaksınız..o yüzden yorum yaparken biraz gerçekçi konuşalım ve sabırlı olalım...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... Konu Akdora tarafından (04-10-2009 Saat 01:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | nihat her ne zaman ne olursa olsun arkasında durulması gerken bir oyuncudur bnce nedenide hem bizim evladımız hemde kaliteli olduğunu biliyoruz ancak nihat hiç performans gösteremedi gerçekten inşallah kendini toplar bir an önce artık çnkü yararını geçtim zararda veriyor oyun içinde bekliyoruz gollerini inşallah
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Suç Nihat'ta değil, onu hazır olmadığı halde oynatan hocasında, onu abuk subuk bir mevkide oynatan hocasında... Şu sistemde Nihat'ın yeri yok ama emin olun Nihat hazır olsa gene de sırıtmaz çatır çatır oynar.
__________________ Bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan, BEŞİKTAŞ ulAn ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Sadece Nihat mi gitmeli ? Diger forvetlere ne demeli Nobre'si Bobo'su gol atiyorda bizimmi haberimiz yok yoksa ? Lütfen arkadaslar su an takimimizda cok formunda olmayan oyuncu var hepsini göndersek kim oynicak? Hem belki Nihat'a bu kadar baski yapilmasa adam oynicak ama her macta gol atma baskisiyla oynarsa ne kadar basarili olabilirki ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |