![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Protestodan çok taraftar arası kavga vardı. İlk yarının sonlarına doğruydu sanırım, kapalının ortası galiba, orada 10 15 kişi tünele döndü galiba orada sorun çıktı. Televizyonda adamlar birşeyi düzgün göstermiyor ki. Neyse gerçekleri bugün maça giden dostlarımızdan öğreneceğiz. Gene 75 - 80'inci dakikaya kadar fazla "yönetim istifa" demedi taraftar. Ama tezahürat yapmakta istemedi. Bence iyide yaptılar yani. Ne bu kardeşim, Koskoca Beşiktaş şu durumlara düşer mi?.. Taraftar böyle çileden çıkartılır mı? 5 yıldır desteğin en büyüğü verildi, karşılığında "çifte kupa" ya rağmen stres sıkıntı yaşadık. Yeter.. Dikkat ettiyseniz, başkanın eşide "istifa" tezahüratlarına gülerek el çırpıyordu, eşlik ediyordu. ( Küfürlü tezahürat başladığında kamera onu göstermedi, herhalde el çırpmayı kesmiştir. ![]() Hayır taraftar yeter demirören istifa, diye kendini parçalıyor. Adam orada pişkin pişkin gülüyor. ![]()
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. Konu Strike EagLe tarafından (04-10-2009 Saat 07:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |