![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
Üzüldüğüm tek şey ise o kapalı tribüne eşini çoluğunu çocuğunu alıp giden insanlar ve günahsız yere istifa diye bağırdığı için dayak yiyen kardeşlerimiz.
__________________ Bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan, BEŞİKTAŞ ulAn ! | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | İşte onun adı üstünde "kavga" ![]() Bunların tümü yönetimin suçu. Gerçekten şu "çifte kupayı unutmayın, vefasızlık yapmayın" pankartı kimin aklına geldi acaba. Yani tam bir kavga nedeniydi. Herneyse olan oldu. Şimdi medyada birgüzel olayları abartır yazmadığını bırakmaz. Başkanda bari şu durumlardan artık üzüntü duysada gitse. Gitmiyor, pankart açtırıp ortamı daha da geriyor. Amacı ne acaba cidden merak ediyorum artık. Bize başkanlık yaptığı yok.. Kulüp battı. Taraftar sevmiyor kendisini. E daha ne oturuyorsun orada sayın başkan.....
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 2004 yılında serdar bilgili istifa etmeyip yoluna devam etseydi bugün beşiktaş avrupada tanınan ve başarılar yakalayan bir takım olacaktı! hocası lucescu olacaktı! ben buna eminim. ama demirören giderse vizyon sahibi bir başkan ve yönetim gelirse güzel günler görebiliriz bence. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 50 yıl oncede kupa almıstık onuda unutmayalım dun macı ızlerken gorunce o pankartı delı oldum
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | bırakın şimdi tepkiyi önümüzdeki maç protesto olursa yazıklar olsun bu taraftara .. hazır takım toparlanma yoluna girmiş şimdi tam destek zamanı .
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Gerçekten kafam almıyor.. Dünden beri yazılanları okuyorum maça gidenlerin ağzından.. Yok Karagümrüklüler gelmiş 40-50 kişiymiş, kapalı alttan üste çıkmışlar, protesto edenlere dalmışlar, Çarşı'nın abilerini dövmüşler, Alen'i indirmişler ve istedikleri pankartı açmışlar.. Bunların Çarşı içinden destek bulmadan yapılabilmesine gerçekten inanamıyorum.. Bu insanlar tribün dışında her haltı yiyecek güce sahip olabilirler ama kapalıda, kapalı üstte, ortada böyle birşeyi gerçekleştirmelerine benim aklım almıyor.. Biz bu tribünün gücünü biliyoruz.. Abilerimiz, babalarımız, amcalarımız anlatıyor.. Taa 80 öncesinde Çarşı yokken dahi İnönü'de 2li 3lü maçlar oynanırken o gün Beşiktaş'ın maçı varsa kapalı Beşiktaş taraftarı tarafından zaptedilir, kimse bizden alma cesaretini gösteremezdi.. Çarşı kurulduktan sonra da bu hep böle olmuştur.. Orda Çarşı'nın, kutunun istemediği birşeyi gerçekleştirmeye kimsenin gücü yetemez.. Alenin ve diğerlerinin bulunduğu sete durulmasına izin vermeyen polislerin alt akta atıldığı, dövüldüğü sahneler gördüm ben orda.. Devletin kolluk güçlerinin sahip olamadığı bir yere 40-50 kişi gelip nasıl istedikleri pankartı açar ve insanları döver.. Bu güç gerçekten kaybedilmişse vahimdir, yok eğer Çarşı içinden de bu duruma destek varsa bu çok daha vahimdir.. Her iki durumda da kapalı büyük yara almıştır.. Toparlanması çok zordur.. Demirören yönetim başarılarına bir yenisini daha ekleyerek kulüpten sonra taraftarı da bitirmek üzeredir.. Aziz yıldırım başkan olsa senin verdiği zararı vermezdi.. Bu adama hala destek veren kongre üyesi varsa onları kınıyorum.. Düne kadar hergün laf sayan şimdi yönetime girme durumları nedeniyle destek vermeye başlayan Celal Kolot, Sinan Vardar gibi adamların aslında neye hizmet ettikleri anlaşılmıştır.. Çok yüzsüzmüşsünüz yazıklar olsun.. Beşiktaş'a sahip çıkmayan ve bu çapulculara bırakan sayın büyüklerimiz ve muhalefet size de yazıklar olsun.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |