![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
Vedat Sarak - En Iyısi Tabata Bu hafta kimse Beşiktaş’ın oynadığı futbol’a bakmadı!.. Taraftarlar dahil olmak üzere Beşiktaş’ı takip eden kim varsa, dilinde Tabata transferi vardı. Ve, marş şeklinde sorulan soru şu idi; -Tabata için 8 milyon euro değer mi? Bakın cevabını veriyorum ve tehidi için biraz beklemenizi öneriyorum. -Evet, değer... Beşiktaş’ın bu yıl ki en iyi transferi Rodrigo Tabata’dır!.. - haber3 ün usta kaleminden bir değerlendirme .. - ayrıca şunuda bilinki bedava biletle maça gidenlerin cebinden çıkmadı bu bonservis o yüzde çenelerini kapasınlar lütfen .. çünkü her ne kadar yönetimede kızılsa adamın üzerinde baskı oluşturuyor hala fiyatının tartışılması .. insan psikolojisi diye birşey var !
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA Konu alihantalasci tarafından (04-10-2009 Saat 10:58 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Taraftarda bölünmüş artık iyice...Herkezin bir oyuncusu var, paso onu destekliyorlar...Yok Tabata yok Bobo yok Nobre yok Holo yok Tello...Mesela sen Tabata'nın avukatı gibi davranıyorsun, Tabata da Tabata...Tabata kötü oynayınca ortada yoksun ama bir gol atınca çıkıyorsun ortaya...İlk geldiği günleri hatırlıyorum, adamı Pele yapmıştın...Tabata iyi oyuncudur belki ama iyi oyuncu olmak yetmiyor işte, bizi taşıyacak bir adam değil bence, o özellikleri yok...Parasını falan hiç karıştırmıyorum, o paraları asla etmeyeceğini herkez biliyor...Dünkü maçta iyi oynadı katılıyorum, neden oynadığı da ortada, arkasında Ernst-Fink vardı, bundan önce nasıl oynatıyordu hoca, Fink gibi...İlk defa bir yanlışından döndü hoca, hayret ettim zaten!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ALİHAN TAŞÇI SEN GS MAÇINDAN BU YANA NERELERDEYDİN?? NERELERE KAÇTIN?? ÖNCE BUNUN CEVABINI VER 4 HAFTADIR NERDEYDİN DE GELDİN BUGÜN ÇIKTIN?? ÖNCE YALANLARLA BAŞLADIN SONRA 2 VİDEO KOYARAK ADAMI PELE YAPTIN.NEYMİŞ BU ADAM TRANSFERİN SON GÜNÜNDE ANTEPE GİTMİŞ YOKSA AVRUPA KAPARMIŞ.VEYA SANTOS MADDİ KRİZDEYMİŞ FELAN FİLAN.ÖNCELİKLE TRANSFER SEZONUNDA ÖNEMLİ OLAN SATAN TAKIMIN DEĞİL ALAN TAKIMIN LİGİNİN TRANSFER SEZONUDUR.YANİ JAPONYANIN BİZ 20.HAFTADAYKEN BİZDEN İLHAN MANSIZI ALMASI GİBİ.AYRICA TABATANIN ANTEPE GİTTİĞİ TARİH 26 TEMMUZ 2008.YANİ 2 LİGİNDE TRANFER SEZONU HALA AÇIK.2 LİGİNDE TRANSFER SEZONU 1 EYLÜLDE BİTİYOR.SANTOS MADDİ KRİZDEN DEMİŞTİN SANTOS BREZİLYA LİGİNİN EN GÜÇLÜ EKONOMİYE SAHİP KULÜBÜ.BAHSETTİĞİN ADAM RODRİGO TABATA.NEYMİŞ PELENİN 10 NUMARASINI GİYMİŞ.BENCE PELE VE MARADONA'DAN SONRA BU DÜNYADAKİ 3.EN İYİ ADAM HAGİDİR.NE YANİ HAGİNİN FORMASINI DA 2 SENE ÖNCE NECATİ GİYDİ.ŞİMDİ O ADAM SÜPERMİ YANİ.2 VİDEO KOYDUN BEN SANA İBRAHİM ÜZÜLMEZİ DANİ ALVES YAPACAK VİDEOLAR BULUR GÖSTERİRİM SANA.TABATA DENİLEN ADAM NE 1.SINIF NE 2.SINIF TOPÇUDUR TAMAMEN 3.SINIFTIR.TEK YÖNLÜ BİR OYUNCU.GERİYE DÖNÜŞÜ YOK.DÖNSE DE YAPABİLECEĞİ BİRŞEY YOK.YETENEKLERİ SINIRLI.DRİBBLİNG ÖZELLİĞİ YOK.TEKNİK DÜŞÜNCESİ 0.AYAĞI PAS YAPIYOR AMA HEPSİ O KADAR.FRİKİK TEKNİĞİ HİÇ YOK.UZAKTAN ÇEKTİĞİ ŞUTLAR ETKİLİ ANCAK İSTATİSTİKLERE GÖRE KALEYİ BULMA ORANI YÜZDE 12.İŞTE BÖYLE BİR ADAMDAN BAHSEDİYORSUN.BU ADAM BEŞİKTAŞA ADAM DEĞİLDİR.EĞER SEN ADAMSAN BU ADAMIN KÖTÜ OYNADIĞI 4 MAÇTA DA BURADA OLACAKTIN.VASAT OYNADIĞI TEK GOL ATTIĞI MAÇTAN SONRA DEĞİL.TÜRK MEDYASINI ÖRNEK GÖSTERECEK YAZI KOYMUŞSUN BU YALANCI MEDYA SEZON BAŞINDAN BERİ BİZE DEMEDİĞİ BIRAKMIYOR ONLARI DA KOYSANA.EZELİ RAKİPLERİMİZİN BREZİLYALILARI MİLLİ TAKIMLARINDA ANKO OYNUYOR.BU ADAM BREZİLYA MİLLİ TAKIMINI TVDEN İZLİYOR.BU KADAR BÜYÜKL BİR YILDIZ OLSA 800 BİN DOLARA ANTEPE SATILMAZDI.ALEXTE ELANO DA 7 MİLYON EUROYA SATILDILAR.BU FİYAT KALİTEYLE DE ALAKALI.KENDİNİZİ KANDIRMAYIN.ÖZELLİKLE SEN MİLLETİ HİÇ KANDIRMAYA KALKMA. Konu BuRock tarafından (04-10-2009 Saat 14:05 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |