Alıntı:
bruschaga´isimli üyeden Alıntı
evet köy kahvesi sandim.sanane benim yazimdan,yazdiklarimla senimi hedf aliyorum?eyer yanlis birsey yazmissam buranin admini var beni uyarir.karetta2002nickli abimizde beni elestirmis,ona ses cikaramam birseyde yazamam büyügümdür haddime degil ona cevap vermek ama sen bunu yapma kartalizma dostum sakin birdaha yapma,sen ya diger yorumlari okumadin yada bana direk bir kastin var.ben diger yazilanlarin yaninda cok efendice biryazi yazdim.nihatin gecmisi besiktasima birsey kazandirmiyor ben simdiye bakarim,eyer böyle oynadiysa simdiye kadar elbette elestiririz yanliz ben sadece nihatin pilinin bittigini artik düzelmiyecegini yazdim,adama nehakaret ettim nede birsey.eyer poposunu yirtsa daha iyisini yapamaz diye yazdigim satirlari kastzediyorsaniz oda lafin gelisi yazilmis biryazi.baska yorumlarda g..ünü yirtsa diye yazilir ben efendice popo yazdim.uzun lafin kisasi lütfen birinin yazdiklarini elestireceginiz zaman lütfen önce baska yorumlarida okuyup görün ondan sonra tepkinizi verin.ayrica kahve agziyla konusmayi maalesef sizler gibi yapamiyorum istesemde yapamam,keske yapabilsem keske öyle konusabilsem,malum gurbette yasyinca türkcemizi sizin gibi gelistirilmis birsekilde hertürlü konusamiyoruz.kalin saglicakla |
seninle tartışıcak değilim,sadece kendi yazdığnı tekrar bi oku ne ağzıyla yazdığnı zaten görürsün...