Alıntı:
Akdora´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar maçı seyreden arkadaşlarımızdan birinin ki güvendiğim bir kişidir anlattığı kadarıyla olay KARAGÜMLÜKLÜLER grubunun Alene saldırması şeklinde değildir..Böyle bi yanlışa düşmeden sadece gazetelerden açıklanan yazılara bakarak yorumda bulunmayalım..Olayı çıkaranlar Y.D. parayla satın aldığı kişilerdir.Lütfen o yüzden kulaktan dolma bilgilerle değil orada bulunan arkadaşlarımızla konuşmanızı tavisye ederim... |
Bende düngece kapalidan iyibir arkadasla tlf da görüstüm ve bana söyledigi aynen söyle,hayatta bana yalan söylemez abartmazda.dün aksam Kapalida alen ilkkez böyle bir duruma düsürüldü.yerlere düsürülüp tekmeler atildi ona,20yildir kapalida mac izlerim daha böyle olaylar negördüm nede duydum.baskana ve yönetime simdiye dek sahip cikan ve tepkileri devamli engelleyen sevgili alen busaatten sonra yani sayin demirörenin adamlarindan yedigi tekmelerden sonra asla demiröreni desteklemez,zaten daha macin basinda tavrini göstermis,sanirim kulaklarimi tikiyorum kim neyaparsa yapsin gibi hareketler yapmis.yani uzun lafin kisasi arkadasimin bana anlattigi sayin demirören kapaliyida kullandi kullandi simdi onlari satti gitti yeni hainler buldu ve kapaliya sürdü.alen ve gurubu demirörene destek vermiyecekse bu saatten sonra ön+ümüzdeki maclarda stad yer gök fena inler demirören istifa diye.yani carsi destegini cektiyse demirörenin yagli ip boynuna girmistir demektir bu benim fikrim,hatta kongreyi bile beklemeden istifa edebilir durum böyle olursa.anlayacaginiz insallah alen cem ve digerleri artik demirörenin karsisinda olurlar,iste ozaman bu demirörenin bittiginin resmidir