![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kasiniyor herhalde biri bunun kasintisini alir yakinda
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ulan ******** adres ver biz gelelim gösterelim sana dünyanın kaç bucak olduğunu
__________________ No one lives forever | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bunlar maskeli fenevli!güya tarafsız görünürler ama el altından fener için çalışırlar.bu ve bunun gibi maskelileri ciddiye almamak gerek.hangi kanalda bu ve bunun gibiler çıksa hemen kanalı değiştirin.ben şahsen öyle yapıyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | mehmet demirkolun o suratındaki y..şak sırıtmaya bakın beyler...sizce de tam bir fenerli değilmi???ben de aynı programı izledim,zaten son zamanlarda ukala ve herşeyi bilen tavırlarıyla iyice sevimsizleşen bu adam bilica konusundaki tavırlarıyla beni çıldırttı..güya tarafsız gibi konuşur gibi yapıp el altından olayı kapattı hatta bilica olayının fazla büyütülmemesi gerektiğini söyledi..beyler bu adama nasıl bir tepki koymalı acaba nefret ediyoruz bu adamdan... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |