![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #43 | ||
çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Konuyu açan arkadaş saçmalamış resmen parayı ver be git ohh ne kolay sen öle yaparsın o zaman Nihat'ın zamana ihtiyacı var ama böle olmaz son 25 dk falan oynatarak kazanırsın adamı anca böle adamıda harcıyo. Adam sakatlıktan yeni çıktı Askerden yeni geldi Sezon başı kampı geçirmedi kondisyonu şu anda çok kötü biraz daha sabretmemiz lazım.
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | en son gidecek kişilerden biridir nihat | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Nihat defol diyen arkadaşlara soruyorum, hanginiz size herhangi bir iş için 3,5 milyon euro , yani 7 trilyon türk lirası hem de bir yıllığına teklif edilse kabul etmez , veya bu işi hakkıyla yerine getiremem diye aldığınız parayı iade ederdiniz ??? dürüst olun ya ... Hep söylüyorum, alana değil verene kızın ... Nobre olacak yeteneksiz adam dünyanın neresinde kazanabilir 2,5 milyon euroyu ? Ama dediğim gibi alan değil veren suçlu , ne Nihat yalvardı bu parayı verin diye ne de Nobre !!! Beşiktaşın parasını çarçur eden o adam varya tribünde dün sırıtan o adam ona kızın kızacakasanız , kusura bakmayın kimse 7 trilyonu elinin tersiyle itemez ,sen verirsen oda alır bu kadar basit
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haftaya gol atarsa sonra aldığımız parayı tekrar geri veririz ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kesınlıkle nihatın bu parayı hakettüğüne inanmıorum.madem burası yuwam dıosun bugunlere beni bjk getirdi diosun.ama askerligini bitirip bjk de yatmaya 3,5 milyon euro isteyemzsın.burası dingonun ahrı diil.alıosan o parayı formanı terleteceksin.terletmıosan eziklere gidebilrsin!!
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynı düşünceyi paylaşıyoruz Batu , nihat için kovaçeviç gibi olabilecek kapasitede bir isim...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |