![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yaşına uygun hareket et adamın canını sıkma senin yüzünden ban cezası almak istemiyorum derdin neyse söyle neymiş benim derdim , BEN KİMSENİN PARALI ASKERİ DEĞİLİM TAMAM MI YETER ARTIK İNSANLIKTAN ÇIKMAYIN kan aktınca eline ne geçecek eğer yüreğin varsa git vur demiröreni ama BEŞİKTAŞ A ZARAR VERME . Konu _Blackseagless_ tarafından (06-10-2009 Saat 08:46 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Tribünlere oynama.Bunlar ucuz ayaklar.Sana bi daha cevap vermeyeceğim.Benim ne demek istediğimi anlayan anlamıştır.Çoluk çocukla uğraşacak zamanım yok.İnsan olmayı sana demirören mi öğretti ah ah yazık ki biz ondan feyz alamadık kusura bakma.BİR DAHA CEVAP YAZMAYACAĞIM.çünkü senin seviyene ulaşamayız biz. sen büyük ustanın öğrencisisin.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ben serefsiz değilim satılmış adam hiç değilim elinde delilin varsa konuş yoksa sus demirören zerre kadar umrumda değil ben Beşiktaş ın zarar görmesini istemiyorum . Allah şahidim dir herşeyi bilir . kusura bakma gökhan modum başka bişey yazmayacam . | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |