Alıntı:
RamesooN´isimli üyeden Alıntı
Bizim oyuncularımız 3. sınıf öyle mi ?
TSL' de kaç tane 1. sınıf oyuncu var , bana biri anlatsın..
Sezon başından beri boş boş yaygara yapan , pompayla GS yi şişiren arkadaşlar,dün o şişirilmiş balonun nasıl patladığını gördük..daha erken patlayabilirdi ancak çok şanşlı oldukları aşikar..bizim içinde tam aksine inanılmaz bir şanssızlık..
Bizim iyi oyuncularımız var..sadece takım olarak bir formsuzluk ve kadro hatalarıyla beraberce ortaya çıkan konsantrasyon eksikliği..Geçen seneden çok farkımız yok..geçen sene ki hatalar giderilmedi o da ayrı bir gerçek..çok daha iyi durumda olabiirldik..Ekrem'e gitsin veya vasat diyen adamı Allah çarpar.. |
yahu panatinaikos macinda 10 a 3 bitcek mac 3 1 bitti bizim burdaki arkadaslar kudurdu adamlar mukemmel top oynuyormus falan filan ulan dagittilar adamlari gozumle gormesem inancam biz csk macinda 2 pozisyon verdik sadece onada pozisyon demiyorum ya neyse rustu sagolsun diyorum bulduklarimizi atsak 4 2 bitecek mac 2 1 bitti csk macinda iyi oynadik demiyorum ama fenerin traspole gsnin grasa oynadigi futbolun cok ustunde oynadik kaldiki csk bu takimlarla karsilassaydi ikisinide parcalardi oda ayri konu ben csk ya yenilmemize manuya yenilmemize ligdeki puan kayiplarina kizmiyorum benim derdim denizliyle malesef bukadarda hata yapilamaz korun gozune parmak sokar gibi resmen hatalar yapiyor ve dahada acisi inat ediyor en buyuk sorunumuz bu bence kastan sag bek ekremden onlibero bobodan sol acik nobredende santrofor olmayacagini gore gore inat ediyor ve takimi bu hallere dusuruyor malesef serdar ozkan inadindan da vazgecsin adam cirpiniyor ama sonuc yok eger adam edecekse maclari duzene koyduktan sonra serdari alabilir falan ama ilk 11 i hakedene biraksin artik