![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Dün akşam televizyonda bu adamın 2006 kongresinde yakasında görevli kartıyla içerde oy kullandığı görüntüler yeraldı !!! Canlı yayında Tuğrul Yenidoğan , kongre üyesimisiniz siz diye sordu ? adam hayır cevabını verdi , nasıl girdin o zaman kongreye birde oy kullanıyorsun ? misafir olarak girdim dedi. ... !!! İşte Beşiktaşın hali bu arkadaşlar , şimdi bu Demirören'e ben hain , Beşiktaş düşmanı rezil , adam desem içimdekileri filtreden geçirilmiş haliyle , vay efendim BEşiktaş başkanı hakkında böyle söyleyemezsizn , bilmem ne gibi tepkiler gelirmi ? Söyleyecek söz bulamıyorum ya böyle rezillik olmaz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ya bir yer belirlesek ve orda toplansak bunlara karşı güçlü olsak bişiler yapsak sustursak bunları trbünlerden atsak. tek tek bişi yapılamazki adamlar 150 kişi gelmişler. bide gururumuz olan kapalıyı basmışlar. Eğer böyle bir organize hareket olursa seve seve çok kişinin katılacağını düşünüorum. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |