![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ahh pascal ahh bizide yaktın kendini de ![]() ya inşallah pascalı t.direktör olarak BEŞİKTAŞımın başında görebiliriz düşünsenize adam gibi oynamayan futbolculara kafa atardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ BO Q7 niz =)) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Eahahah ![]() ![]() Vallahi doğru yazmışsın, Pascal Teknik Direktör olsa vay futbolcuların haline. Vallahi toz duman eder ortalığı ama eminim başarılıda olur. Ayrıca, kulübünü bu kadar seven, karakterli, gerçek bir Kartala bence yönetim altyapıda veya biryerde görev vermeli. Nerdeeee.... Anca gitsinler şu asil taraftarı birbirine düşürsünler. Yapıcı değil, yıkıcılar... Bu arada yazmayı unutmuşum, paylaşım için teşekkür ederim. ;D
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |