![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | tamam o zaman bu tarz protestolara devam edin abi demekki bu seneyi çöpe atmakta bi sakınca görmüosunuz.bu protestolardan istenen sonuç alınırsa önümüzdeki seneler bi ihtimal kurtarılacaktır kabul. ama bi ihtimal daha var.. protestolar sonuçsuz kalırsa demirören istifa etmezse ve buda yetmezmiş gibi bi şekilde kongreyide kazanırsa o zaman hem bu sene yok yere çöpe atılmış olur hemde kapanması zor yaralar açılır camia içinde.. BEŞİKTAŞın iyiliğini istiyosanız hareket ederken ince eleyip sık dokumalısınız. asla mantığınızla ters düşmeyin
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (08-10-2009 Saat 15:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Bu nedenle takımı etkilemeyecek ancak yönetime kalıcı bir mesaj vermek bu söz çok önemliydi ve bu sözü şimdiye kadar gördüğüm en sıkı demirdöven muhaliflerinden birinden duymak beni sevindirdi . çünkü abartmıyorum , geceleri uykularım kaçıyor bu takım ıslıklanılmaya devam edilecek , takımın bu yılı henüz hiç birşeyi kaçırmamışken çöpe attıralacak diye . umarım herkes bu söze göre hareket eder ! ve takımı etkilemeden yönetime mesaj verilir , takımında gönlü alınır . zaten olması gerekende bu arda arkadaşımızın dediği gibi takımın bu yılı şimdiden çöpe atılırsa ilerde çok pişman oluruz , ama bunun yanısıra tekrar söylüyorum takımımız ve oyuncularımız ile hainler arasına bir çizgi koyup takımımıza destek hainlere bela olalım
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
avrupada desen iki macda havluyu firlatik
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |