Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı
burak yılmaz gökhan z. ve cisse konusunda sana katılmam mümkün değil gökhan kalsa iyi yedek olurdu. ibrahim akın ve aydın gibi başaka topçu türkiyede yok bizim yönrtim sağolsun 2 tane mükemmel sol ayağı kaybettiler. |
bakın ben bu adamları keşke yollamasaydık demedim. sadece bizim kadrolarımızı küçük görüp rakiplere hayran sözde yahut saf, kolay manipule olan beşiktaşlıların içinde bulunduğu yanılgıyı göstermek istedim. bugün bütün kontratlar feshedilse gsden fbden toplasan 3, bilemedin 4 adam alırsın, onlar bizden en az 10 oyuncu alır. ben bütün taraftar gruplarının nabzını tutan bir insanım, adamlar yıllardır bir bobo, bir holosko, bir toraman, bir tello, ernst, sivok, ferrari, batuhan hatta nobre bizde olsaydı diye iç geçiriyorlar.
ben aslında bu kafadaki (başlığı açandan bahsediyorum) adamların bu şekildeki yazılarına laf anlatmak için ne kafamı ne parmaklarımı yormam da belki bir iki kişiye derdimi anlatabilirim diye yazıyorum. bu şekilde camiayı küçük gören beşiktaşlılar ya kendilerine gelsinler, ya da iğreti duran beşiktaşlı kimliklerini bırakıp yüreklerinin götürdüğü yere gitsinler.