![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | bencede güzel bir düsünce.bende 5 degil ayda 20 veya 30 euro vermeye hazirim yanliz olacagina inanmiyorum,tutmaz.,simdi yeni söylendigi icin heycanla karsiliyoruz ama birkac hafta veya biriki ay sonra kimse artik bu konuyu konusmaz bile.gecen sene büyük besiktas projesi baslatilmisti yine forzadan,ben almanya NIEDERSACHSEN den sorumlu kisiydim,hedefim sadece hannover ve cevresinden enaz 200kisi bulup kanpanyaya üye yapmakti,zaten ozamanlar ayda para ödenecek diye birseyde yoktu,nitekim 50 üye buldum daha devami gelecektiki baktim projenin sitesine son girenin tarihi aylar önceymis,düsünün artik gerisini,sanirim o site hala duruyor ama son giren muhakkak gecen senedir.halbuki dünyada bir ilk gerceklestirecektik o projeyle.ama olmadi,kimse sorumluluk alamadi anlasmazliklar cikti,yönetimde destek vermedi,sonrada herkes bosverdi.uzun lafin kisasi sudurki insaallah busefer yanilirim insaallah öyle bir projeyi baslatip tamamlaya biliriz.buna gece gündüz dua edecem | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mükemmel düşünce... Taraftarlarımız yapılacak son şeyi uyguluyor belki de... Umarım bu Demirören ve muhalefet için bir şeyi ifade eder ve buna gerek kalmaz.
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Teşekkür ederim. O zaman yapılan hatalar neyse onları yapmamak lazım, bu konuda yardımcı olursan sevinirim. Neden ilgi azaldı sence ve ne yapılmalıydı.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR Konu Cagla tarafından (09-10-2009 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.. Sebep: e-mail adresi vermek yasak.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süper olur birileride mesajı almıştır heralde beşiktaşımızı kurtaralım şu müsibetlerden ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | eğer böyle birşey varsa bende varım! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Elbette destek veririz. Geliri düşünemiyorum, mükemmel olacak. Tabi paralar toplandığında "puffff" olmasında. ![]()
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |