![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | iyimser olmak için biraz erken taraftarın önünde kasımpaşaya 4-5 atarsak kendimize geliriz tam olarak.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (11-10-2009 Saat 13:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | ne araba ne para nede manitaaa bu alemdeeeee kral taaabataa !
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | batu 10 golde atsa denizli ona sans vermez prensi nobre dururken | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | OOO açılıyoruz yavaş yavaş bekle bizi FEBE 3-4 hafta sonra İnönü'de görüşmek dileğiyle ![]() Arkadaşlar lütfen ama lütfen Batuhan gibi kendi değerlerimize ve Tabata gibi büyük yeteneklere sahip çıkalım . Adam her maçta atıyor , diyeceksiniz ki küçük takımlar ! Ama olsun yakında performansını da tavana vurunca kimse tutamaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hangi tabata? Çizgi film kahramanı mı??? Zuahuahuahuaha... Biz bu besteyi yıllırdır ÇARŞI için söylüyoruz sen burada Kral Tabata diye nidalar atıyorsun.. Senin için tabata bir yana, BEŞİKTAŞ bir yana... Tabata'nın avukatı, Tabata'nın menejeri; sana diyorum ki bunun gibi topçuları bedavaya Brezilya'dan getireyim sana sonra bizim yöneticiler gibi yöneticilere giydir ok...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Alıntı:
sen istedigin kadar sevin birader,istersen 40gün 40gece dügün yap,biz senin sevinisine veyahut sevinisinize birseymi dedik?kimseye lafmi attik?sadece bilhassa kendime bir itirafta bulundum.artik idman maclarinda alinan galibiyete bile heycanlaniyorum.bu lafimda nevarki?yalanmi?eyer su halimiz cok iyiyse,eyer durumumuz dramatik degilde süperse ozaman elbetteki böyle birsey yazamam.ama durum ortada.düstügümüz duruma bakin hele.uzunlafin kisasi bu galibiyete hepimiz sevindik.mahalle macida olsa elbette besiktasimizin kazanmasini isteriz ama biz önceleri böyle maclari kaile bile almaz heycanlanmazdik.ama simdi heycanlaniyoruz bile.ben bunu kabul etmiyorum.isteyen heycanlanir kabul eder ama ben 28yillik bir besiktasli bu halimize sadece agliyorum | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu tarz maçların fazla olması taraftarıyım futbolcularımızın gol atma , son vuruş beceriksizliği bu maçlarla gelişebilir. Ayrıca üst üste alınan galibiyetler futbolcunun, teknik direktörün ve taraftarın da psikolojisini olumlu etkiler. Ama bu derecesi kolay maçlarda alınan galibiyetlerle de fazla uçmamak gerek. Y | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |