![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Malesefki maddi durumum $öyle sıradan bir maça bile 70tl yaptıkları için yeterli olmuyor ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yasin bundan sonra ki bütün maçlarda protesto olur zaten. Ama protesto 90 dk.'mı olur 15 dk.'mı olur bilmiyorum maç günü stad'ta açıklama yapılır onunla ilgili. Yanlız bu maçta eskilerin gelecek olması demek yine uzun soluklu tezahuratlar demek misal bu maçta 20 dk. Beşiktaş'ım benim söylenirse şaşırmayın. Üstelik bu 20 dk. cılız bir sesle değil gittikçe artan bir tonla olur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş tezahüratları zaten başkanlara ve futbolculara olan aşkı değil renklere olan aşkı anlatır. Ona uygun bestelerin neler olduğunu anlayamaz, üstüne falan alınmaz diye biz isminide söylüyoruz zaten ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kısmet olursa bende bu sefer sizlerle birlikte olabilmek için kapalıya geleceğim.. Umarım herşey daha güzel olacak böylelikle..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Efsanelerin gelecek olması çok güzel. Maalesef yurt dışına gidiyorum, bu organizasyonu kaçıracağım. Fakat, umarım geldiğimde aynı bütünleşme devam eder. O zaman o gruba katılıp, gene şu saldırmalar olursa tuttuğum ilk kişiyi öldüresiye dövüp sinirimi çıkarmak güzel olacak. Heh Heh Heh....
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |