Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı
Şimdi futbolcunun son vuruştaki şansızlığı ve becerisi hocanın elinde olan bir durum değil geçen sene de bu futbolcular oynuyorlardı ve gol atıyorlardı. Nobre girmiyor diyorsun ilk iki maçı izle Nobre'nin kaçırdıklarına bak son Cska maçında Holoskonun kaçırdığına bak yani takım pozisyona girmiyor değil giriyor ancak gol atamıyor. Bu hocanın olduğu kadar futbolcularında suçu değilmi ? |
tamamda kardesim sana katiliyorum ama sonucta bu kadroyu denizli kuruyor nobre her mac 1 metreden bos kaleye atamiyor ama birdahaki mac yine ilk 11 de madem bu adam beceriksiz neden sokuyorsun takima , yada inatla tek forvet oynatmanin anlami ney bir macta cift forvet dene sonucta futbolcularin gol atamamisin nedeni sistem , pozisyona giriyor demissin yani koskoca besiktas 90 dakikada 2 pozisyonami girecek sistem dogru olsa 10 pozisyona girersin 2 tane atarssin en az....bence derhal gitmeli benim icin besiktasin basarisi ilk sirada gelir geri kalan hersey ikici plandadir...bu sene benim gözümde gitti en azindan su elimizdeki altin degerindeki gencleri kazanalim bu sene onlari takima monte edelim basari kendiliginden gelecektir