![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tribünlerde paralı adamların seni protesto edenleri tokatlıyor yeteri kadar tatmin olmadın herhalde Kasımpaşa maçında ortadan kaldıracaksın 1-2 tanemizi o zaman rahatlayacaksın dimi ? Temizlikten kastın ne senin başkan ? Yıldırım Demirören, ''Ben bir karar verdim, bu tribünler temizlenecek. Bu tribünleri hep beraber temizleyeceğiz. Camiayı buna davet ediyorum'' Beşiktaş taraftari bir karar verdi seni ve senin gibi zihniyetleri birlik olup bu kulupten temizleyecek. Çocuklarımıza torunlarımıza bırakacağımız mirası senin gibilerin kirletmesine izin vermeyeceğiz !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Temizlenecek mi??? Demek ki bundan sonra Beşiktaş tribünleri 50 takım elbiseli adamdan ibaret kalacak. Çünkü temizlikten kastı "istifa" diyen ve karısıyla, çocuğuyla dayak yiyenlerden ibaret.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Önce YÖNETİM Temizlenmeli..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bak bak bak utanmadan bide büyk baskana tas atiyor "Büyüklerimiz, aynı taraftar olaylarının kendi başlarına geldiğini unutmamalı. Ben bir karar verdim, bu tribünler temizlenecek. Bu tribünleri hep beraber temizleyeceğiz. Camiayı buna davet ediyorum'' diye konuştu."
__________________ ![]() Konu ferdi1903 tarafından (13-10-2009 Saat 18:27 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok vahim bir açıklama. BU ADAMIN BEŞİKTAŞLI olmadığı ap açık ortada. hiç bir klüb BAŞKAN ı her ne olursa olsun BU Tirübünler diye söz edemez... Neyini temizliceksin sen para verip bağırtıp pankart açtırmıyormusun o tirübünlerin bi kısmına zaten.!!!! Kendini temizle ve git. Herşey daha güzel olacak inan ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |