![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Sana Delgado'nun kazandırdığı bir derbi maçı say dedim, sayamadın. Sabit fikirli değilim, kendini anlatma bana. Körü körüne Delgado'yu savunuyorsun. | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Ben adamın kariyerini biliyorum yaptıklarını biliyorum.. Sen benim yazdığım yukardaki yazıya cevap verde ondan sonra uzun uzun yazayım sana .. Bıkmadan yazacam sana ? | |||
| | |
| | #3 | ||
| fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bende sana sordum Delgado'nun kazandırdığı bir derbi maçı say dedim sen bana Delgado sakatlandıktan sonra derbi kazandıkmı deyip konuyu başka taraflara çektin.Sana yazma diyen mi var, yaz. | ||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Tabata Brezilyada 2. ligde top oynarken, Delgado Basel ile sampiyonlar liginde 2. turda oynuyordu, Uefada Baseli yari finale tasiyip gol krali oluyordu.. Besiktasta Rizeye, Kasimpasaya attigi golleri dunyada kac tane futbolcu atabilir?? Medyanin gazina geldik Cisse gibi adami kayip ettik.. Lutfen Delgadoyuda kayip etmeyelim !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
| | |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Burdaki marsilya ve Liverpool macı ve aynı zamanda elimizden kacırdğımız porto macındaki performansı.. Benim için ne kadar kaliteli oldğunu anlamak için yeterli.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |