![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Yeter artık arkadaşlar dövmek sövmek yok protesto yapılacaksa adam gibi takıma zarar vermeden yapılacak çarşının yaptığı açıklamanın dediği bu . Ne meraklısınız kavga etmeye dövmeye sövmeye yani sövmeden takıma zarar vermeden protesto yapmak çok mu zor yeter Allah aşkına yeter bırakın bu kafayı kendinize yakışanı yapın takıma zarar vermeden sövmeden kavga etmeden protestonuzu yapın . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sen yazılanları iyi okuyamamışsın '' Protesto etmek en doğal hakkımız ama yapmayacaksınız takıma destek vereceksiniz bu zorunludur diyor o yazıda'' Bunun anlamı geri vitestir. Bunun anlamı Y.D'nin pislikleri tribünden temizleyeceğim açıklamasından sonra gelmesi sence bir tesadüfmü ? Ne meraklısın polyanacılık oynamaya sen kusura bakma o tribün o kadar basit değil tv'den izlenildiği gibi hiç değil !!! Sen otur evinde maçını izle protestonu yap | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sayın mod zamanında çok bulundum o tribünlerde şu an yurt dışında olmamız tv den takip ediyor olmamız bize hakaret etmenizi siz bilmezsiniz demenizi gerektirmez . Kusura bakma ben polyannacılık oynuyorum ASLA VE ASLA TAKIMI YAKIP YIKAN PROTESTO YA DESTEK VERMEYECEĞİM . Protesto olacaksa olsun ama Beşiktaş futbol takımına zarar vermeyelim diyen herkeze saldırıyorsunuz bu davranış yanlıştır kusura bakmayın . Konu _Blackseagless_ tarafından (14-10-2009 Saat 10:37 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Bu manifestoyu samimi bulmuyorum.. Çünkü: Bunu kimseyi savunmak için söylemiyorum ama 100. yılda takımı şampiyon yapmış, kulübü ekonomik anlamda mükemmel bir seviyeye getirmiş, yönetiminde çok kaliteli ve işini bilen insanların olduğu ve gerçek bir kulüp yöneticiliği yapan Serdar Bilgili ve ekibini 2 ayda kovmaktan,dövmekten ve sövmekten beter yapan bu kapalı değil miydi? Kapalı tribüne ve kutuya loca yapıldı diye kıyameti koparan ve yönetimi alaşağı eden bu kapalı locayı yıkıp kutuyu yeniden açan ama Beşiktaş'ın da içine eden bu yönetime hala ses çıkarmıyorsa kimse kusura bakmasın ben bundan sonra herşeyi düşünürüm.. Herkes de düşünür.. Ama inancım şu ki bu yazıyı hazırlayan 3-5 kişi gerçek Beşiktaş taraftarının önünde asla duramayacaktır ve tepki/hak arama bitmeyecektir.. Bu büyük taraftar Asi Ruhuna sahip çıkacaktır.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bak kardeş YD açıklama yapıyor tribünleri temizleyeceğiz diye. Ne temizlenir kirli pis bir şey temizlenir dimi? Bu da şu anlama geliyor bu kocakafa bana ve benim gibi onu istemeyenlere pislik diyor. Ha senin gibilere demez. Çünkü halihazırda seni rahatsız eden bir durum yok bir çifte kupa sana 10 yıl yeter o yüzden istifa etmesini istemezsin, 10 maçta bir tane gol atan nobre senin için iyi futbolcudur memnunsundur. Ben memnun değilim arkadaşım. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Abi yapmayın Allah aşkına bunu Protesto illaki vurarak kırarak mı yapılır , sahaya sırtını dön demirören istifaa diye bağır daha bir sürü şekil bulunur ama vurup kırmak takıma zarar vermek niye taraftar tribünü yakıp yıkacağına Beşiktaşın malına ve takıma zarar vereceğine illede yakıp yıkmak istiyorsa gidilsin demirören grup binasına orayı yakıp yıksın orada da istifa diye bağırsın ama Allah aşkına Beşiktaş a zarar verilmesin . Bunu diyorum hep bunun içinde tukaka ediliyorum yani anlayamıyorum suçmu günahmı Beşiktaşa zarar verilmesini istememek , Demirören e destek vermek başka şey takıma yani Beşiktaş a destek vermek başka şey neden bunu anlamak istemiyor kimse . Her insanın zevki farklı dır ben nobre nin futbol karakterini hırsını çabasını beğenmişsem suçmu günah mı benden görüşlerine saygılımı olmamı isteyenler neden benim görüşüme saygılı olmuyor . Beşiktaşımızın kötü günlerden kurtulup başarıya ulaşmasını istiyorsak aklı selim olmalıyız demiröreni protesto etmek için futbol takımını yakıp yıkmaktan vaz geçilmeli protestolar usturuplu şekilde BEŞİKTAŞ FUTBOL TAKIMINA ZARAR VERİLMEDEN yapılmalı dır . saygılar . Konu _Blackseagless_ tarafından (14-10-2009 Saat 17:41 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Canım kardeşim denizli maçında sövme dövme eylemini yaptırtan demirören ve köpekleri olmadı mı? taraftar sadece demirören istifa dedi? | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Abi geçen maçtan bahsetmiyoruz ki şu an bundan sonra ne olacağını nasıl olacağını konuşuyoruz . Dişe diş kana kan hesabı kasımpaşa maçında olay çıkarmak isteyen arkadaşlar var Şahsen benim tavrım ona . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
nede güzel açıklamışın hocam.. helal olsun. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |