Ya yetmezmi artik allah rab icin ya.evimin huzuru kacti ya,etrafima enönemliside aileme negatif enerji saciyorum,yüzüm 24saat asik.ise gidiyorum gönülsüz eve geliyorum belki birsey düzelmistir diye giriyorum foruma falan ama nafile,yine kahroluyorum yine sinirden üzerimdeki elbiseleri yirtip agliyorum.demirören bunu yapmaya vallahide billahide hakkin yok ya.ben besiktasimi bugünleri görüp yasamak icinmi sevdim gönül verdim.iyi günündede kötü günündede hep sustum.enkötü dönemimizde bile yinede besiktasimin o kutsal amblemine o kurban oldugum siyahla beyazina bakinca icim rahatliyor mutlu oluyordum,ama sahende onuda artik yapamiyorum demirören.gecenlerde yazdim yine yaziyorum bundan sonrada yazacam.ALLAHIMIN KUTSAL ADI ÜZERINE YEMIN EDERIMKI SENIN KATLIN HELALDIR.allah katinda bunu yapan sevap isler,bukadarda ileriye gidiyorum.besiktasimizi biz karsiliksiz iyi gündede kötü gündede daima sevdik sevecegizde ama bir insan gözbebeginin askinin bu hallere düsmesine katlanabilirmi?besiktasim bu hallere düsmemeliydi.allahima gece gündüz dua ediyorum.sirf ben degil 20milyon besiktas sevdalisida muhakkak aynisini yapiyolardir.ne para ne mülk ne mevki hicbirsey dilemiyorum,tek dilegim sensiz bir besiktas cok sayin bay demirören
__________________ |