![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlı olsun Diyelim Artık.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayirlisi olsun, gelirse bende kendime ve ogluma alacagim, ben illa gelsin diyenlerden deilim ama madem yönetim taraftar icin q7yi getiriyor ozaman destek vermek sart artik q7 gelsin 4-5 forma alcam diyenler insallah gelince kivirmazlar
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
100de 80i kivircak ben diyim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aksoy, "Ben üzerime düşeni yapıp 50 bin adet formayı hazırlatıyorum, sırtlarına Quresma yazmak için de Madrid`den telefon bekliyorum. işallah Quresma yazmaz. Doğrusu yazar. Ayrıca adam ben üzerime düşeni yaparım demiş transfer bitti dememiş. İisim de yazmırmamış zaten. fazla heyecan yapmamak lazım. Aldık diye sevinip sonra yanlış anons olmasın arkadaşlar.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | hala inanmıyorum ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bana formayı ıbrahım abı alacak ![]() ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |