benim anlamadığım bi anda bütün olayların sebebinin nasıl taraftar olduğu y.d adam tutar taraftarı dövdürür olay inönüde taraftar birbirine girdi olur suçlu yine taraftar en zor gündede hep destekleriz ama bununki zor gün değil göz göre göre takımı eritiyo kanser hastası olmuş sevgilimiz gibi eriyo günden güne buna çare aramayalımmı sevdiğimizi bu hatalığa mahkummu bırakalım tedavi için haykırmayalımmı protesto edince beşiktaş taraftarının yaptığı olmaz şölede bölede gece uymadım sabaha kadar her programda beşiktaş hakkındakileri dinledm kmse y.d nin yanlışlarını konuşmuyo herkes taraftarda buluyo hatayı neymiş dün sinanın söylediği bu takım nasıl yiyi futbol oynasın taraftar arkasında değil ee taraftarın arkasında olduğu 5 sene iyi futbolmu oynadı bu takım melihgümüşbıçak sadece taraftardada hiç hak yokmu dedi ama adama bütün program birden yüklendi taraftar sesinin duyulmasını bekliyo olamazmı dedi yok anlamadım beşiktaşta taraftarların hiçmi bişey söylemeye hakkı yok koyun sürüsümüyüz de güdülmeye çalışacazda sadece destek verip yanlışları göstermeyeceğiz o zmn nerede kalacak beşiktaşlılık bunlar herşeye göz yumar ama gerçek beşiktaşlılar klüplerinin bu kanserden erimesine göz yumamaz hepsini allaha havale ediyorum........
__________________ ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin;
mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa,
mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa,
böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin.. |