![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() D: yakında beleste tepede bılet cıkarsa sasırmyalımmm
__________________ T3QİN | |||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla tekinim bilet paraları normalde senin benim cebime giren para anormal az fakir fukaranın hali ortada halkın çoğunluğu askari ücretle geçiniyo şu maaşlara %100 zam yapılsada herkez rahatça maça gitse . Konu _Blackseagless_ tarafından (30-10-2009 Saat 03:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [quote=_Blackseagless_;1127057]Valla tekinim bilet paraları normalde senin benim cebime giren para anormal az fakir fukaranın hali ortada halkın çoğunluğu askari ücretle geçiniyo şu maaşlara %100 zam yapılsada herkez rahatça maça gitse .[/quote cebıze gıren paraya gore konusuyoruz hayal kurmuyorz cebımıze ne kadar para gırıyorsa bıletlerde pna gore ayarlanmalıı . besıktası ızlemek herkesın hakkıdr... sen ne kadar bılet fıyatını yukarı cekersen trıbune beles ınsan oo kadar fazla gırerr adam vermz oo parayı baska bı yoll bullur gırer.... neden almanyada staddlar full cekıyor kımse bunu dusunmuyor sankı alman halkı cok mu zengınnnn hayırr ama bıletler ucuzzzz uucuz oldugu ııcnde aıleler cocuklarını alp maca gıdebılıyorlarrr wolsborg bjk macı 25 avro dusunn en onemlı maclardan bırı bızde ıse 40 avroo
__________________ T3QİN | ||
| | |
| | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | [quote=pascaltekin;1127086] Alıntı:
| |||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [quote=_Blackseagless_;1127105] Alıntı:
benım derdım kapalı degıllll bılet fıyatlarııı en ucuz 75 tl dıorm bu yolla yemekle 100 rahat bulur gecer bıleeeee... bızler bole deve kusu gıbı kafamızı sokarsa kumun altına yapacak bısey yokk zatenn ...... halkın takımı olan besıktas halka gore fıyatttt belırlemelıdrrrrrr
__________________ T3QİN | |||
| | |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | [quote=pascaltekin;1127116] Alıntı:
| |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |