bır kere nobre geldıgınden berı dogruduzgun bır katkısı olmamıstır besıktasın forvetıne kımı koysan aynı katkıyı yapabılır bobo konusu ıstesen 4 5 mılyon euroya satarsın brezılya mıllı takımına cagırıldı vs. ayrıca aldıgı para 900 bın euro cıvarı gecen sene sampıyonluk yolunda onemlı goller attı tello gecen sene 15 16 asıstı var sampıyonlukta payı cok buyuk aldıgı ucret 900 bın dolar cıvarı nobre fenerbahcenın bıraktıgı adamı aldık 2.5 mılyon euro alıyor satmaya kalksan satamazsın gelecek yıllardakı alacaklarını alır oyle gıder nıhat karıyerı tartısılmaz suan kotu belkı ama emre belezogluda fenere geldıgı ılk sene kotuydu nıhat cok para alabılır karıyerı ortada buna takımda ses cıkaran olmaz ama nobreye cıkaran olur bence nobrenın bu parayı alması takımdakı dengelerı altust ettı ve oynadıgı futbol ortada ayrı bır konu batuhan nobreden kat kat ıyı oldugunu dusunuyorum bana karsı cıkanlar batunun attıgı gollere bı baksınlar o zaman benım gorusumden olurlar sımarık vs.ymiş adam oynuyormu oynuyor batuhan bıran once oynamalı hatta nobre oynayacagına can oynasın benım dusuncelerım boyle
__________________ YÖNETİM İSTİFA |