![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Nobrenin aldığı parayı bizmi veriyormuşuz diğerleri babasının hayrınamı oynuyormuş. evet nobrenn aldığı parayı kısmen biz veriyoruz (taraftarlar) ve bu nobrenin aldığı para takımdaki dengeleri bozdu herkes bizde isterize geldi. sebep belli gol atamayana bu kadar para veriyorsan atanlar ne ister. Fenevbahçeden gelmesini kabullenemiyormuşuz neden nobre efendi sper oynadıda biz fenerden geldi istemeyizmi dedik? Herkes çokmu iyi oynuyormuşta tek sorun nobredemiymiş. evet sorun nobrede diğer adamlar süper olmasada nobre paşaya pozisyon hazırlıyorlar, atsın arkadaşım o zaman golü fark 2 ye çıksın adamlar rahat oynasın ama Nobre boş kaleye gol atamaz. Birde Bobo-Nobre kıyaslaması yapanları anlamakta güçlük çekiyorum. Neymiş efendim Bobo çokmu iyi oynuyormuşta Nobreyi eleştiriyormuşuz. ya adama gülerler. satmaya kalksan Bobo ya talip her zaman olur Nobreye ise kalan 2,5 yıllık parasını öder öyle gönderirsin. Nobre 5 gol atsa Bobo 15 gol atar keza asist olayındada durum farklı değil. Brezilya milli takım hocasına sorsalar birinden birini forvetine koysan hangisni koyarsın die eminim adam Nobre demez. Bobo bizden kazandığını yada biraz daha fazlasını başka kulüpten alır ama Nobre bizden aldığının yarısını başka takımdan alamaz, işin acı tarafıda Bu Nobreyi hala savunabilenler var ve olmayada devam edicek sanırım.... Konu Scorp tarafından (02-11-2009 Saat 04:52 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bobo yu sezon başı satmak istedik yunanlılardan ve saint etien den başka alıcı çıktı mı hayır onlarda fazla para vermeye yanaşmadılar demekki bobo sizin gözünüzde büyüttüğünüz kadar değerli bir futbolcu değilmiş . Diğer iddialarımın arkasındayım 1 - Nobre nin fb den gelmiş olması hazmedilemedi hala 2 - Futbolcunun kazandığı parayı kazanamayanların bilinç altında ki kıskançlıkları o kazanıyorda ben neden kazanamıyorum ezikliği yani zenginin malı züğürdün çenesini yorar hesabı . mesele bundan ibarettir . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bır kere nobre geldıgınden berı dogruduzgun bır katkısı olmamıstır besıktasın forvetıne kımı koysan aynı katkıyı yapabılır bobo konusu ıstesen 4 5 mılyon euroya satarsın brezılya mıllı takımına cagırıldı vs. ayrıca aldıgı para 900 bın euro cıvarı gecen sene sampıyonluk yolunda onemlı goller attı tello gecen sene 15 16 asıstı var sampıyonlukta payı cok buyuk aldıgı ucret 900 bın dolar cıvarı nobre fenerbahcenın bıraktıgı adamı aldık 2.5 mılyon euro alıyor satmaya kalksan satamazsın gelecek yıllardakı alacaklarını alır oyle gıder nıhat karıyerı tartısılmaz suan kotu belkı ama emre belezogluda fenere geldıgı ılk sene kotuydu nıhat cok para alabılır karıyerı ortada buna takımda ses cıkaran olmaz ama nobreye cıkaran olur bence nobrenın bu parayı alması takımdakı dengelerı altust ettı ve oynadıgı futbol ortada ayrı bır konu batuhan nobreden kat kat ıyı oldugunu dusunuyorum bana karsı cıkanlar batunun attıgı gollere bı baksınlar o zaman benım gorusumden olurlar sımarık vs.ymiş adam oynuyormu oynuyor batuhan bıran once oynamalı hatta nobre oynayacagına can oynasın benım dusuncelerım boyle
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Kardeşim sanamı soracam ne konuşacağımı nobreci felan değildim sizin yüzünüzden nobreci oldum bıktık her hafta sizin anti nobreciğilinizden yeter artık yav başka derdiniz yok mu , bu takımda nobre den başka futbolcu yok mu eleştirilecek , nobre sana bişey mi yaptı ne bu kinin sanki namus davan varmış gibi her hafta işi gücü bırakıp sadece nobre ye saldırıyorsun . AYRICA BEN KİMSENİN AVUKATI DEĞİLİM . Konu _Blackseagless_ tarafından (02-11-2009 Saat 17:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
1- Nobre ezikler tarafından o kadar gol atmasına rağmen sıradan 3. sınıf bir futbolcu olduğu ve tesadüfen gol atabilen biri olduğu anlaşıldığından kapı dışarı edildi. 2. iddianı okudum ya çok şaşırdım, harbiden böyle mi düşünüyorsun? Biz züğürtüz öyle mi? Bak kardeş biz Nobrenin bindiği arabasını, evini filan tartışmıyoruz, onun kazmalığını tartışıyoruz haketmediği ve kulübün hiç olan paralarını tartışıyoruz. Biraz mantıklı yorum yap lütfen. senden başka o kazmayı savunan bir kişi yok. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Darth ve Black eagles arkadaşlarımın yorumlarına karşılık olarak. Ben bobo için 10 milyon euro verdiler demedim ama satabilirsiniz dedim 3-5 farketmez ve bizden aldığı paranın fazlasını başka yerden alır nobre yarısını alamaz... Bir lafınıza katılıyorum bu takımın yıldızı Bobo dur Nobre değil. Ama her takımda olduğu gibi bazı dengeler vardır ve bunların korunması gerekir iş yapmayan adama fazla para vermek gibi.(örnek geçen yıl gs de olan lincoln olayı). Diğer aldığı parayı kıskanma konusuna gelince ben ERNST in yada FERRARI nin kazandığı parayıda kazanamıyorum peki neden onları kıskanmıyorum ? Fenerden gelmesini kabul etmeyenin biz olmasından ziyade kabul ettiremeyenin Nobre olduğuda gün gibi aşikar attığı gol sayılarıyla. Nobre gitse herşey güllük gülistanlık mı olacakmış lincoln gittide gs gökleremi çıktı? Nartallo gittide gol rekorlarımı kırdık? ama takımı düzeltmeye başlayacaksan en kötü yerinden başlayacaksın. o giderse güllükmü olacak bu giderse güllükmü olacak hesabına gelirsek tüpçüğ giderse 5 yıl üst üste şampiyonmu olacaz? tabikide hayır ama bir şeyler düzelmeye başlayacak. Bence siz NOBRE olayına çok fazla duygusal ve at gözlüğüyle bakıyorsunuz. Bu adamın bu takımda oynamaya ne hakkı nede yeri var. ROMA kulübü taraftarları yıllık aldığı paradan dolayı TOTTI'nin formasını sahaya geri attılar biz romadan dahamı zenginizki Nobreyi haklı görebiliyoruz. ki Bu adamda TOTTI nobre onun sağ bacağı olamaz. diyorsunuzki başlıklar açılmasın nobre ile ilgili. o zaman sizde yorum yazıp kendinizi yormazsınız olur biter.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |