![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sağlam Yönetim Oluşturacaksa , Hoşgeldi Sefa Geldi..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işte ben bunu istemiyorum adam yönetimdeyken küfür ediliyor ama şimdi başkan olacağı zamn büyük başkan falan deniyo bumu beşiktaşlılık | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | demekki o öyle zannediyor bence hiç bir farkı yok benim düşüncem bu ama inş sizin dediğiniz olrda demirören derdinden kurtuluruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben şahsen hüsnü güreli nin aday olmasını isterim. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Aksu bu işi yapıcaktır diye düşünüyorum ancak tabi hikmet çetin ve ayarında biri gelseydi içimiz daha rahat olucaktı inşallah bu taraftarı üzmez eğer demirörenin karşısına sadece aksu çıkarsa aday olarak oyum sonuna kadar aksudan yanadır inşallah başkan olursa çok başarılı olurr
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |