![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Taraftar etinden tırnağından arttırarak maça gidiyor, forma alıyor , eşinin doğumgününde bile hediyeyi gidip kartal yuvasından alıyor beyefendi !!! 7 yıldır susuyor bu taraftar bağrına taş basıyor, bu kadar başarısızlık başka bir kulüpte olsaydı görün bakın yer gök yıkılıyordu ne diyorsunuz siz !!! Taraftar adam gibi tepkisini gösterdi hakaretsiz ... ne oldu ? hem sizin gibi yazarlar hemde o başkan olacak adam gibiler sanki başarıszılığın sebebi taraftarmış gibi gösterip hain ilan ettiniz. Toplum psikolojisidir bu , sen karşındaki insan topluluğunun haklı tepkisini önce ciddiye almaz ,sonra tehdit eder , adam göbderip dövdürmeye kalkar, sonrada el kol hareketlerinde bulunursan oturduğun koltuğa bakmayarak , bu küfürler yarın dahada ağırlaşır , hatta linç edilmeye taşlanmaya kadar gider. HErkesle tek tek hesaplaşacakmış , senden kim hesap soracak ? Bu yazar bozuntuları , adam olsunlarda kulbün çöpe giden paralarının , şimdiden harcanan gelecek 20 yılın gelrilerinin, 8-0 ların , 7 yılda 1 şampiyonluğun , en çok para harcayan onuncu kulüp olup da en zayıf takımı kurmanın , kongrelerde kulübe üye olmayan öafya bozuntularına oy veridrmelerin hesabını sorsun. Adam olun be adam. Taraftarı suçlamayın korkak reziller , doğrucu davutmu oldunuz ahlak bekçisimi ? hanginizin hayatında küfür yok hanginiz bir yenilgiye kızıp küfür etmediniz ? Benim kendime hercamayıp kartal yuvasına bilete verdiğim parayı gidip Tabata'lara , Delbosque'lere , Gordon'lara yedirip birde bana el kol sallarsa küfürün babasını bile ederim kardeşim. Bu tepki bu yazar bozuntularının sahte ahlak bekçisi kolaya kaçan şarlatanların iddia ettiği gibi geçen yıl şampiyon olupda daha 10 haftada başkanına küfür eden nankörlerin tepkisi değildir. Bu tepki , 6 yıldır kulüplerinin eriyip bitmesine tanıklık eden, yine de bağrına taş basıp destek olan ama yinede yaranamayıp hain ilan edilen taraftarın yani halkın patlama noktasına gelmesidir.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |