Alıntı:
murat_eren´isimli üyeden Alıntı
bütün yorumlarını okudum senin bu kadar sakin kalmanı gerçekten anlayamıyorum sendemi taraftarı suçlu buluyosun herkes açıklam yapıo diğer açtığın konudada okumuşsundur 15 20 kişilik bi grup küfür etmeye çalışmış ama susuturulmuş küfür tamm hiç bok bişey değil ama portestolar artık anlamsız protesto eden dayak yedi taraftarını dövdürdü bu adam sora çıkıp hepinizin...... bitirecem hepinizi idye bi laf bunu söyleyen senini başkanın kusura bakma taraftarsız bi beşiktaş düşünülemez beşiktaş nasıl bi çınarsa bizde bu çınarın dallarıyız her birimiz hiçbirimizin diğerini üstünlüğü yok beşiktaşı herşeyden çok severken böyle bu duruma düşürülmesine göz yumamayız taraftarın ateşe atılmasına kimse kayıtsız kalamaz her yerde tek suçlu taraftar yeter artık futbolcularda teknik heyette kolayı buldu denizli inönü deplasman der toraman o övündüğümüz taraftar gitmiş der sanki bu taraftarı hakediyolarda bu adamlar aldıkları tek kuruşun bile hakkını veremeyen aciz insanlar bunlar yeter artıkk sende gör gerçeği küfür etmiyoruz ama isyan ediyoruzz |
Her mahalleye bir deli lazım bende mahallenin sakin delisiyim kardeşim idare et artık

şaka bir yana kardeşim protesto tepki başka şey isyan etmek ortalığı yakıp yıkmak başka şey bunlara hiç gerek yok onun için bana ister kızın ister sövün ama sakin olmaya devam edecem . Gerçeği görmeye gelince merak etme kardeşim kör değilim sen ne görüyorsan aynısını bende görüyorum ama mantalite farkımız var .