06-11-2009, 00:21
|
#11 |
Tecrübe Puanı: 20  | Alıntı: _Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı
Bana diyeceğine sen haddini bil yaşına göre hareket et ben demirörenci değilim ahlaksızda değilim onun için küfüre karşıyım terbiyesizliğe ahlaksızlığa karşıyım . Konuya zir yazıyı ben yazmadım başka bir yerden alıntı olarak getirdim bana laf sallamayın . Okumadan anlamadan başlığa göre sallama yakıyorsunuz hakaretler ediyorsunuz be yeter artık burası kıraathane değil . | Ya kardeş allahaşkına bırak ya. Sanki bilmiyoruz senin tavırlarını. Yazı hoşuna gittiği için buraya aktarıyorsun. Yani ne diye getirdinki yazıyı amacın neydi hoşuna gittiği için bu görüşü paylaştığın için getirdin bu yazıyı. 10-15 kişi küfür ettiği için kıyamet kopuyo adeta. Yahu adam bir sürü köpek tutup "demirören istifa" diyenleri dövdürtmedi mi? Hiç mi zoruna gitmedi? Orda o dayağı atanlar sövmediler mi o taraftarları, tüm Türkiye izledi o teröristlerin yaptıklarını. Demirörene 10-15 kişi küfür etmişde ah olmuş vah olmuş. Gözüm küfüre ben de karşıyım ama bu adamın savunulacak hiçbir tarafı kalmamıştır. Bilgili başkan bir kez küfür yedi "benim bir onurum haysiyetim var"dedi ve bıraktı. YD nin haysiyetli olmasını bekliyoruz. |
| |