![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dostum aynen gözlemine katılıyorum, kelimesi kelimesine.yani ilk mesajına yani ana başlığa katılıyorum,yoksa son mesajlarla b,irlikte azıcık eleştiri gelince mesajı yumuşatmısssın,yine de gözlemin dogru, Maalesef güçlüden yana duruyor,bizim hakkımızı savunmuyor, klubü n gercek sahibi biziz,o bu işten ekmek yiyen biri,biz olmazsak o kimi yazacak.. Konu Cagla tarafından (04-11-2009 Saat 22:08 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Aynen katılıyorum. Sinan Engin'i seven bir taraftardım ama programını seyrettikçe kulaklarıma inanamıyorum adam azizeyi yd yi bir savunuyor ki aman Allah'ım, taraftara bir açıkca sövmediği kaldı. Yazık...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu herif menajer olacağına pascal nouma,sergen,ilhan mansız olsun daha iyi bu adamın para için yapmayacağı iş yok...kanaltürkte izliyorum bunu sürekli taraftara laf atıp duruyo neden tepki veriyolar diye mal herif takımın anası ağlamış hala daha baskanı savunuyo gerizekalı yalaka... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Bu adam artık İnönü'ye gelemeyeceğini de biliyor. Hala kulüp çevresinde buna benzer adamlar var. Başında da Sinan Vardar geliyor. Zaman yalam devri olmuş. Serbest piyasa koşulları insanı bu hale getiriyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | buna da katılıyorum bence sina nvardarda bu tarz adamlardan biri,bu tarz adamlardan kurtulmak lazım begeniriz begenmeyiz tigana da lucescu da bu adama dikkat edin demişti,bir bildiklri vardır, fenere kaybedilen o şaibeli 11 puan hikayesinde bu adam menajer di..kimse unutmadı bunlarıı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Daha dün Başkan la kavgalı adam gidip tekrar onun emrine girdi. klübü bir ton abuk subuk transferlerle zarar uğratıp basıp gitti. Şimdide Tv de ahkam kesiyor halen daha... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |