![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | herkes besıktaslı burada nıye kapak olsun herkes takımın ıyılıgını ıstıyor
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ben hala innamıyorum...Neticeye bakarsak ohooo...3 pozisyonumuz var, 2si gol, başka hiçbir şey yapmadık hücum anlamında, herzamanki gibi sıfırdık!..Savunmamıza laf yok tabii, Ferrari-Sivok-Ernst, bir kez daha dua edelim bu üçlüye, yine kurtardılar bizi, bide Hakan var tabii, ben fazla güvenmiyorum ona ama harika bir maç çıkarttı, şansı da yaver gitti tabii bazı pozisyonlarda, yine de maçın yıldızı diyebilirim onun için...Bide İsmail vardı, o da harikaydı, vasatın üzerine çıkan adamlarımızı saydım, hepsi de savunma adamları, bir tane hücum adamı sayamadım, bunu Denizli hala çözemedi, 3 aydır çözemiyor, bu nasıl teknik adam anlamak mümkün değil, ama balına ! şansına diyecek sözüm yok, 1 numara o konuda...Trabzon'u da bu kadar iyi beklemiyordum, acayip saldırdılar, hocalarına da helal olsun, 2 forvetle çıktı maça, bazıları gibi korkmadı!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Her daim böle oynayıp kazanacaksak bana uyar.Kapak olsun alayınıza gider diyosun hepimiz beşiktaşlıyız burda | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |