![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hakan Arıkan Güzel Maçlar Cıkarsa Bile Rüştü Dönünce Formayı Denizli ona Veriyor Bence Hakana Yazık Ediyor Denizli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Bobo su ya ![]() Diğer oyunculara sonuna kadar katılıyorum. Hakan ı da yürekten kutluyorum helal olsun be kardeşim tek başına maçı kurtardı nerdeyse. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobo mu ![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bobo nobre kıyaslaması yapıosanız allah aşkına nobre demeyin ya...ya nobrenin şu maç forvet adamı olarak yaptığı tek olumlu hareketi söyleyin...boboya ben çok kızıyorum hala gitsemmi kalsammı kafasında ama bobo bu sezonuda en aşğı 12-13 golle bitirir kupayla birlikte yaklaşık 20 ye dayanır ama aynısını nobre için söyleyemeyeceğim gol atamazsa komple sezon şaşırmam...gerçi bu sistem nobreye göre değil o da ayrı bi konu kanatlar olmayınca nobre ne yapsın...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence yine herzamanki gibi ernst ferrari ön plandaydı...sivok ve ismail biraz göze battı...fink defansif yönü iyi ofans yoq...hakan harikaydı nezamandır neden kaleye bu geçmiyor anlamıorum...
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobo Nobre kıyaslaması yapan yok ki. Sadece Bobo oyuna girdikten sonra bomboş bir TS defansı buldu karşısında bunu değerlendirip oyunu hemen çözmeliydi. Hakan bu kadar iyi olmasa Bobo nun işi vardı bugün bizden kısacası ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bobo kaybettiği toplarda bile olumlu birşeyler yapma çabası içerisinde ki o yetenek kendisinde mevcut. Pozisyon sezgisi de var Boboda, topları iyi takip ediyor pozisyona giriyor. Veya arkadaşlarını pozisyona sokmaya çalışıyor yani futbol oynuyor. Nobre ne yapıyor mücadele ediyor rakiple ama bir o kadar da topla çünkü kontrol edemiyor. pozisyon sezgisi yok çünkü o pozisyonlara girebilmek için hareket kabiliyeti, hız ve refleks yok. Üst düzey liglerde oynayabilecek kapasite yok. Nerde var biraz duran toplarda. Onu da çoktandır göremiyoruz. biz tutup bu adama 2 milyonun üzerinde para veriyoruz. Ayıptır günahtır. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |