![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kötü oynasak bile kazanmak zorunda olduğumuz bir karşılaşmaydı ve beklentiler doğrultusunda gerçekleşti. Alınan seri galibiyetler takımın sürekli olarak kazanmaya alışmasını ve maçlara daha rahat çıkmasını sağlayacaktır. Galibiyeti hak edecek bir futbol oynamıyoruz ama en azından sezon ortasına kadar iyi kötü galibiyetler almamız gerekiyor. Wolfsburg yenilgisinden sonra Trabzonspor gibi zor bir deplasmandan 2-0 galibiyetle dönmek çok güzel ama skor kimseyi kandırmasın. Hakan'ın çıkardığı çok net pozisyonlar Ferrarinin zamanında yaptığı çok kritik müdahaleler var. Önümüzdeki maç Fenerbahçe ile ve 2 haftamız var çok iyi hazırlanıp iyi konsantre olmalıyız. Bu maç ligin seyrini değiştirecek. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Bence başlık bizim durumuzu özetliyor arkadaslar yıne sıçradık ama fener maçında napıcaz. :/ Bu takım böyle giderse fenerın yanında sansı cok az umarım takımız kendını toplar ve fener maçına kadar bırazda olsa düzelebiliriz. :/ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | çegirge değil kartal... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 9 savunmacı - 2 hücumcu... ilk yarı boyunca atılan sadece 2 şut %63 e %37 topla oynama oranı kendi sahasından çıkmayan, çıkamayan Beşiktaş !!! Ertuğrul hoca senden özür dilerim , korkaksın pısırık oynatıyprsun diye gitmeni istemiştim. Denizli hoca senden de beter çıktı , üstelik Türkiyede hücum futbolunun temsilcisi olarak tanınırken. Bu korkaklık , bu hal nedir hocam? psikolojin mi bozuk , yoksa çokmu yaşlandın ? Böyle yensen ne olur , Fener'e karşı 11 kişimi savunma yapacaksın ? yapsan da yetecekmi ? Trabzona 9 savunmacıyla 9 pozisyon verdin Bu ne rezillik ? şimdi bu galibiyete sevinmemimizi mi bekliyorsun ?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ernst o golu atmasaydı kaleye bıle gıdemezken galıbıyetı ruyamızda gorurduk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şu takımı azıcık mantıklı kursa daha iyi oynarız ama denizli gerçekten fena saçmalıyor. benim anlamadığım bizim yönetimde hiçmi futboldan anlayan yok. nasıl sormazlar sen napıyorsun diye.bu nasıl bir kadrodur yahu. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | bizim durumumuzu çekirgeye benzeten basın kendi durumunun yalaka bi köpeğe benzediğinin farkındamı acaba? herkese sahibiymiş gibi yılışan köpekler vardırya..
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Yanlış hAtırlıyorsam düzeltin 2006-2007 sezonunda stuttgart, yönetim kurulunu ve teknik heyetini değiştirip şampiyon olmamış mıydı? Hiç birşey imkansız değildir.Ben mustafa hocayla devam edilmesinden yanayım sadece böle şeylerin olabildiğini sölüyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sezon basinda 5 mac bu ulkedeki en iyi futbolu biz oynadik sonuc gensler berabere antep berabere belediye berabere antalya galibiyet gs maglubiyet bu 5 macin gencler haric hepsinde cok iyi futbol oynadik topladigimiz puan 6 son 5 macin hepsinde otu oynadik topladigimiz puan 15 bide ankarayla beraber 18 simdi soruyorum fenerin kayseriye ezildiginden dahami cok ezildik trabzona yoksa gsnin fenere ezildiginden dahami ezik oynadi besiktasim bosverin once galibiyet sonra iyi futbolda gelecektir muhakak once ozguven lazim taraftari yonetimi futblcusu bukadar dagilmis bir takim buralarda hala durmayi beceriyorsa o bu taimin buyuklugunu gosterir herkezin kendine ceki duzen vermesi lazim bu saatten sonra
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |