![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Bu tuzağa düşmeyin arkadaşlar , Yıldırım Demirören Kızılay olayında da Mehemetçik vakfı olayında da kendi reklamını yapıyor aslında. Sizce adamın umrundamı sele kapılıp yok olan insanlar , sakat kalan askerler... İyi birşey olsa da adam kendi reklamını yapıyor . Sakin kafayla düşünürseniz gerçeği göreceksiniz. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | BARCELONA DA SPONSOR BULAMDIĞI İÇİN UNİCEF İN REKLAMINI TAŞIYOR DİYMİ BIRAK BU BOŞ LAFLARI BEŞİKTAŞIM 2 - 3 ÇAPULCUNUN REKLAM PARASINA KADAR DÜŞMEDİ BİZ İLKLERİN TAKIMIYIZ HERŞEYİ MENFAAT İÇİN YAPMAYIZ İSTERSEN İLK ÖNCE SEN BEŞİKTAŞLILIK RUHUNU VE DURUŞUNU BİR ÖĞREN...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | art niyetli arkadaşlar var..Yani buna da bir kulp buldunuz ya helal olsun..Beşiktaş klubu, istiklal savaşına tüm sporcularını gönderip şehit veren, bunun ödülü olarakta armasında türk bayrağı taşıyan ilk ve tek klüptür..tarihimizi,duruşumuzu,şerefimizi bilerek bu tarz konularda yorum yapalım..bu hassas konularda Beşiktaş klubu hep öncü olmuştur,ebediyen öncü olmaya devam edecektir..Bunu parayla pulla bir tutanları kınıyorum..Bu hareketten dolayı Klubümle gurur duyuyorum.. Konu RamesooN tarafından (13-11-2009 Saat 16:35 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
katılıyorum ramazan abi teşekkürler değerli yorumun için..
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Reklam diyenlerin aklına şaşarım! eğer bu reklamsa keşke her rakibimiz yapsa bizde alkışlasak.. neyse it ürür kervan yürür
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | nerden bılıyorsun ettıgını hımm evet sosyal projelere karsı degılım ama 4 yıl ıcın bızede 27 mılyon dolar verdıler ve kabul etmedılerse yazık sadece
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben sunu belırtmeye calısıyorum bazı arkadaslar bana cephe aldı ya neyse bakalım gs ve fb ye yapılan reklam anlasmaları bıze onerılmedı dusuk teklıf yaptılar ve bız bu yuzden kızılay reklamı aldık bence cok dogru bır karar bos duracagına sosyal projelerde bulunmak ama bız bır barcelona gıbı her yonden gelırı olan bır takım degılız ıyı bır teklıf geldıgınde reklam alınmalıdır
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |