![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sergenin Boyu 1.70 ve Sergen için 90 Kilo Çok Çok Fazla Ama Batuhan'ın Boyu 1.97 Şu an için Kilosu 99 Yani Anormal Değil Ama En ideali 95-96 Kilo Olması Batuhan İçin Daha Avantaj | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eminim mustafa denizlide batuhanı tam iyileşmesini ve kilolarının azalmasını bekliyordur fırtınalar estirecek bu cocuk göreceksiniz
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ya arkdaşlar allah için mantıklı olun..99 kiloluk bir oyuncu ne kadar atik,çabuk,hızlı vb olabilir..fenerbahçe maçında forma yok sana..99 ne ya..offf
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Batuhan formayı giysin hepimiz isteriz ama kalkıpta müsait bir pozisyonda sorunları nedenıyle de gol kaçırırsa burada hepimiz başlarız eleştirmeye. Bence tam hazır olmadan oynamaması gerek sakat veya sorunlu bir şekilde oynatılırsa başarısızlıkta onuda yemiş oluruz. Biraz daha sabredelim kendini tam olarak hazırlasın. Gerçi burada Batuhan'ında hiç suçu yok değil daha 18 yaşında ki bir futbolcu nasıl olurda kendini hazır tutmaz. 3 ay boyunca yatmış kalkmış yemek yemiş şişmiş herhalde. Futbolcu önce kendini hazır tutacak sonra forma bekleyecek. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2-3 kilo fazlası kalmış ki o kadar büyük bir sorun değil bencede..Artık oynatılması gerektiğini düşünüyorum Denizli eğer inadından vazgeçerse bizde batuhanda kazanmış olacaktır...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
halı sahadanmı bahsediyosun?
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Daha sakatlıktan çıkmış maç tecrübesi olmayan form tutamamış bir oyuncuyu direk fb maçında oynatmak mı evet biz bişe kaybetmeyiz belki forvetlerimiz zaten kötü die ama bu işten batuhan çok şey kaybeder orda alacağı herhangi bi tepkide üzerinde oluşacak stresi düşünemiyorum yavaş yavaş takıma hazırlanmalı batu oyunun sonlarında girip ısınmalı öncelikle. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |