![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | herzaman dediğim gibi... demirören imparatorluğu haline getirdi kulübü beyefendi... bakalım ocak ayında dur diyebilecek mi o beşiktaşlıyım diyen kişiler?! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | fener macindan sonra butun tribunler ayni seyi tekrar etmeli tribun yeterrrr yildirim demirorennn yeterrrrr diye anlamali 30 40 kisiyi maclardan men etmekle bu isten kurtulamayacagini serefsiz yonetim besiktasi mahvettin
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ben artık bu seneden bişey beklemiyorum dünkü cezalardan sonra. fb maçında ve diğer tüm maçlarda 90 dk boyunca yönetim aleyhine bağrılmasından yanayım.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sende gurur-şeref-haysiyet diye birşey yokmu be adam.Tüm taraftar yanlış konuşuyor bir sen ve senin yardakçıların doğru konuşuyor değil mi? Yıllardır tribün git diye bağırıyor en sonunda küfür ettirttin kendine.Ve hala pişkinlik yapıyorsun!Babanın malı mı ulan Beşiktaş!Tüm tribünler sana beddua ediyor.Artık öyle bir duruma geldikki rakip takım taraftarlarının bile zoruna gidiyor. Günahlarınla sevaplarını aynı anda terazinin kefesine bıraksak sevapların uçar gider. Yeter artık Demirören.Ocak ayına az kaldığından istifa etmeyeceğin belli.inş. seçilemezsin.Beşiktaş için senden sonra kim gelirse gelsin daha hayırlı olacağı kesin! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu kendine karşı gelenlere karşı gösterdiğin direncin % 10 unu BEŞİKTAŞIMIZIN MENFAATLERİ için kullanacak olsaydın verdiğin sözleri yerine getirecek olsaydın bugün bu temizlemeye çalıştığın taraftarın seninde BEŞİKTAŞIN da arkasında kapı gibi dururdu..Ama sen şimdi sevgilileri ayırmakla hayatının hatasını yaptın sayın başkan.. Beşiktaş tribünleri HAYAT demektir.Ve bu hayatta senin yerin yok ve olmayacakta.. O yüzden istersen bütün taraftarı yasaklat tribünlerden ama şunu unutma gün geldiğinde hesap dönecektir...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... Konu Akdora tarafından (18-11-2009 Saat 00:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |