![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alenlere gerçekten haksızlık edildi..Ama şimdi sanıyor ki herşey istediği gibi gelişecek ama yanılıyorsun sayın !!! başkan bu hesap sen gitmeden bitmeyecek...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | hepsi medya abartması ben koro halinde sadece yonetimmi protesto seslerı duydum demokratık bır ulke degılmı burası yonetım kotuyse protesto hakkımız bızım ama ısıne gelmedı adamın hakettıklerını duymak zoruna gıttı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konular Birleştirildi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar işi abartmanın luzumu yok eğer bir ceza verildiyse bunu yargı hükmünü verene soracaksınız demek ki şikayet haklı ki bu cezalar incelenip verildi burası ilkokul değil ki hocam bana bu küfretti diyip ceza versinler incelenip karar verilmiştir. He yönetimin tavrı doğru yanlış onu bilmem ama bir haksızlık yapıldığınu düşünüyorsanız bunun isyanını yönetimden önce emniyete göstermelisiniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |