![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olay budur..helal olsun ne mutluki bana beşiktaşlı doğmuşum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aynen öyle.. Sağolun..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Stad'a Giren Taraftarlar İçin Planlanan Birşey sanirim. Ayrintili bilgiye sahip oldugumda , Buradan sizlere iletirim
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Benim de bildiğim kadarıyla stada girişte emniyet güçlerinin kimlik kontrolu yapacağı ve sivil polislerin de kapalı tribunde yer alacağı söz konusu.. Bence boyle bir uygulama yapıldığında polislerin yerinde olmak istemem düşünsenize.. -Arkadaşım kimliğini görebilirmiyim? -(Taraftar broşürü göstererek) işte kimliğim memur bey .. ![]()
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |