![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | fink beni kitledi adım atamadım demiyor da oyun oynamadı diyor sizin kazım kazması gibi çirkeflik mi yaptı alex efendi? | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazık Alex top oynatmadı mı sana Fİnk ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Finkin görevi buydu zaten ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fink Görevini Başarıyla Yerine Getirirken Çok şık bir Golde Attı Daha ne olsun İkinci Panzerimiz Hayırlı olsun ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ooo Finnkk oooo Finnkk Fenerin anasını Finkkk.. dedik cidden Finkk'di yani ![]()
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepsi mi ukala olur bi takımın ya hepsi mi hazımsız olur. Adam verilen görevi başarıyla yerine getirdi belki bu senenin en güzel golü seçilebilecek bir gol attı. Eğer oynamamak buysa ben takımımın artık oynamamasını istiyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | fink uyum sürecini atlattı diyebiliriz artık önliberodada sorun kalmadı bide bobo istikrar sağlayıp delgado katılırsa tamam | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |