![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() |
`UMARIM BİR FORVET GELİR` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() `` Rakip her ne kadar zayıf gibi gözüksede iyi mücadele ettiler. Biz ilk dakikadan beri ciddi başladık. Üç haftalık idmana rağmen iyi şeyler yaptık. Tam olarak hazır değiliz . Herşey iyi başladı ve iyi bitti. Benim için geçen sezon kötü bir ilk yarı geçmişti. Bazen vuruyorum gol oluyor bazende olmuyor bunlar golcüler için olabilecek şeyler. İkinci yarı biraz toparlanmaya başlamıştım. Şimdide kampı kaçırmayarak fizik olarak hazır duruma geldim. Büyük takımlarda transfer bitmez. Başkanımız ve yöneticilerimiz kaliteli oyuncuları getirmeye devam ediyorlar. Formda olduğumuzda başka forvete gerek yok. İnşallah bir forvet daha gelirse bizim içinde rekabet olur. Umarım bir forvet daha gelir. Guti transferine de değinen Nihat, 14 sene Real Madrid`de durmak kolay değil. Bu onu anlatmama yeter. `` - HABER1903 - Konu BЦЯΛƧı IПöПü tarafından (15-07-2010 Saat 22:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |