![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tabata tello kesin gitmeli bobo gitsede olur gitmesede ama tabata gidersede yönetime yüklenmeninde bir anlamı yok.neden mi:eziksaray da elano gibi brezilya milli takımında oynayan oyuncuyu yaklaşık 12-13 milyon euro ya transfer etti %90 devre arasında gönderecek. yapacak birşey yok tabata alınmadan önce yapılacaktı iş işten geçtikten sonra değil...3-4 sene önce wolfsburg lu dzeko yu 100 bin euro ya transfer edebilme imkanı varken transfer etmeyen bir zihniyetten hiçbirşey beklenmez
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
tabata = j.cesar ı takas edelim yoksa zarardayız
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bonservis bedeli 3 yıl vadeli 7 milyon euro yıllık kazancı 3 milyon euro 4 yıllık sözleşmesi var. artı şuan elona ya kimse 5 milyon euro vermez (ben olsam vermem)
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Konu blackeaglecamaro1903 tarafından (26-11-2009 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ben bize gelsin isterim açıkçası ama mutsuz türkiyede. benim bilidğim bonservisi ya 7 yada 7,5 tu. fazlası değil adama verilen parayı saymanın anlamı yok.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Nihat ve Tabata ödenen para ile çok iyi bir ortasaha veya golcü alınalabilirdi. Emin ol Elanoya o parayı verirler çünkü adamın bir kariyeri var ortada. Tabatayı kim ne yapsın???? | |||
| | |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ben nihat ile tabata transferlerini onaylamadım ki (ikisinide istemiyordum baştan beri) ama ikisine verilen parayla orta sahaya süper yıldız almak tamamen hayalcilik olur. elano neden premier ligte tutunamadı hiç düşündünmü? ayrıca elano nun oynayacağı lig g.amerika liglerinden başkası olamaz orda da elanoya 5 milyon euro veren bir takımda çıkmaz.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
| | |
| | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
| | |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||