![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Protestoları beşiktaşlılık duruşuyla bağdaştırmak ne kadar yanlışsa sadece gol atamıyor diyede adını Beşiktaş tarihine altın harflerle yazdırmış bu kulübün alt yapısından çıkıp bizleri İspanyada tarihimizin en iyisi olacak şekilde temsil etmiş birine yapılan protestolar yakışık kalmamıştır.Sadece biraz sabretmek gerektiğini inanıyorum ki gerçek Nihat ortaya çıktığında bizlere çok maç kazandıracaktır..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Nihat ispanyada sadece bir sezon iyi oynadı ki attığı gollere bakarsanız %100 şanstır. O kadar iyi olsa dönermiydi? Ki dönmedi de yd parasını kimsenin vermeyeceği bir rakama yükseltene kadar.. Adamın işi gol atmak! Bunun içi 3milyon€ alıyor. sabır sabır dedik sezon başından beri 1 gol atmasını bekliyoruz. boş kalelere, karşı karşıya pozisyonları atamıyorsa daha neyi atacak? İnsanda biraz utanma, yaptığı işe biraz saygı olur. Otursun seyretsin bu zamana kadar oynadığı topu katlanabiliyorsa kendisine zaten diyecek hiçbirşeyimiz yok. Sırf nihat mı peki? Asla.. senelerdir nobre diye bir bela var ki başımızdaki asıl en çok protestoyu onun yemesi lazım. Bir takım anca bu kadar sömürülür.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
asıl sende utanma olsa futboldan anlamadığın halde böyle boş boş sallamazsın..sana ne adamın aldığı eurolardan..İspanyadaki goller şans öylemi..sana katılıyorum ama gülmekten..aslında senin gibilerin derdini biliyorum ben..hayatında bi b..ku becerememiş olmanın sıkıntısı bunlar...mahalle kahvesine çevirdiniz bu forumu yaa..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (07-12-2009 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
gördüğüm kadarıyla senin tabirinle asıl sende fazlasıyla var. Karşındakinin de kim olduğunu bilmeden asıl sen "sallamalarına" ara ver derim. Ben mahalle kahvesi bilmem senin gibi zaman geçirmem oralarda.. baksana burayı oraya benzettiğine göre çok gezmişsin oralarda. Hoş ayıp bişeymi tabi ki değil Şu yazdığını oku ve varsa utanman biraz yüzün kızarsın ha yoksa, şurada bulunduğum süre içerisinde insanlarn sana biraz olsun saygısı olduğunu gördüm bundan utan bu da olmazsa zaten hiçbirşey olmaz senden. Hiç sevmem karşılıklı atışmayı ne buraya ne de bana yakışır. Kim olduğumu, neleri başardığımı satır satır yazarak sana kendimi ispatlayacak durumumda yok o yüzden sana sadece acıyorum.
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hadi canım..hadi işine....tabiiki karşılıklı atışmayı sevmezsin..karşılıklı atışma için bazı şeyler gerekir..sen o şeylerden biriktir öyle atışalım senle..ama o güne kadar seviyesizce sataşmalarla bu forumun seviyesini de düşürme...bu da sana son yazımdır..kimseyi şöhret yapmaya niyetim yok.. Sevgi ile kucaklıyorum seni dostum..sağlıcakla kal..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (12-12-2009 Saat 21:27 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
demişsin ki utanması varsa yaptığı işe saygısı olsun.Saygısı olmadığını hangi kriterlere göre göre söylüyorsun.bunu açıklarsan sevinirim.Oynadığı futboldan dolayı kendisininde memnun olmadığını oyundan alındığında yüzüne baktığında da anlarsın. Ve attığı gollere şans diyorsan da sana youtubeye bir kezde nihatın gollerini seyretmek için kullan derim ...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... Konu Akdora tarafından (07-12-2009 Saat 22:26 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
utanmak ve saygıdan kastım, bir futbolcu kötü olduğunu biliyorsa çıkıp oynamaz "Hocam formda değilim beni 1-2 hafta beklet" der aynı formda olanın beni oynat demesi gibi. Demek ki nihat iyi olduğunu düşünüyor ki o formayı giyip çıkıyor. Farazi konuşmamak lazım ama belki de formayı kendisi istiyor nerden bilebiliriz. İşte olay burada başlıyor. Bu futbolu oynayıpta hala iyi olduğunu düşünüp sahaya çıkıyorsan o zaman senin ne arkadaşlarına ne seyirciye ne de o formaya saygın yoktur. gol işine hiç girmek istemiyorum çok çok uzar gereksiz yere sonuçta yorum işi herkes farklı düşünebilir saygı duyarım ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ve şunuda bilin ki gerçek nihat ortaya çıktığında bize tek başına bile maçlar kazandırabilecek kadar değerli bir futbolcu olduğunu unutmayın..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |