![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kardeşim bende maçlara giden birisiyim benden dişimden tırnağımdan ayırdığımı takımımıza harcamaktayım.Nihata verilen paranın bende çok olduğunu biliyorum ama nasıl nobreye çok par verildiyse nihata verilen parada da bu oyuncuların suçu yoktur.Burada kızılacak tek isim Demirörendir böyle yüksek meblaları verdiğinden dolayı ve başarısız olduklarında bu futbolcular direkt taraftarın önüne yem olmaktadırlar.bugün nihata gelip 1 milyon € verecek olsa kimse nihata bu kadar yüklenmezdi.nihat şu anda rahat değildir ve psikolojik olarakta gerçekten bizlerden çok daha kötü durumdadır.Ve benim tahminim bu sene böyle gidecektirde.Gerçek nihatı görmek için önümüzde ki seneyi beklememiz gerektiğinide düşünüyorum ancak o zamana kadar nihatı direkt 11 de değilde maçın rahatlamasından sonra kullanılması taraftarıyım belki takım öne geçtiğinde nihatta maçı kurtarıcam hevesine kapılmadan oynadığında gerçek nihatı görebileceğiz...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nihat bir güzellik yap ve kafanı toparlamadan Denizli kadroya alsa bile oynamak istemiyorum de ve Beşiktaşlılar ı kahretme artık.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |