![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
demişsin ki utanması varsa yaptığı işe saygısı olsun.Saygısı olmadığını hangi kriterlere göre göre söylüyorsun.bunu açıklarsan sevinirim.Oynadığı futboldan dolayı kendisininde memnun olmadığını oyundan alındığında yüzüne baktığında da anlarsın. Ve attığı gollere şans diyorsan da sana youtubeye bir kezde nihatın gollerini seyretmek için kullan derim ...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... Konu Akdora tarafından (07-12-2009 Saat 22:26 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
utanmak ve saygıdan kastım, bir futbolcu kötü olduğunu biliyorsa çıkıp oynamaz "Hocam formda değilim beni 1-2 hafta beklet" der aynı formda olanın beni oynat demesi gibi. Demek ki nihat iyi olduğunu düşünüyor ki o formayı giyip çıkıyor. Farazi konuşmamak lazım ama belki de formayı kendisi istiyor nerden bilebiliriz. İşte olay burada başlıyor. Bu futbolu oynayıpta hala iyi olduğunu düşünüp sahaya çıkıyorsan o zaman senin ne arkadaşlarına ne seyirciye ne de o formaya saygın yoktur. gol işine hiç girmek istemiyorum çok çok uzar gereksiz yere sonuçta yorum işi herkes farklı düşünebilir saygı duyarım ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ve şunuda bilin ki gerçek nihat ortaya çıktığında bize tek başına bile maçlar kazandırabilecek kadar değerli bir futbolcu olduğunu unutmayın..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |