![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Uğur_çArşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | kiralık gidebilir şahsen bn fm oyununda satmak istiyorum değeri 7 milyon 5 milyon istiyorum veren yok ama kiralık alıyolar kiralık gitsin napalım ![]()
__________________ KARAKARTAL | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yollayin gitsin.. Zararin neresinden donersen kardir !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | tabata , tello , nihat ve uyuz nobre gönderilsin yerlerine delgado ve cok iyi santrofor alinsin holoskoda dönüyor zaten bu sezon 100% sampiyonuz yine | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tabata gavur parasıyla en fazla etse etse 750 bin euro eder taş çatlasa 1 milyon...es es'e versinler komple bonservisiyle ya da es es den takas yoluyla doğa alınabilir...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bedavaya kira verirsek hiç şaşırmam bu yönetimle
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kiralıkta olsa gitmesinden yana değilim. Biraz sabır ve zaman gerek.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 8 milyona alınan bir oyuncunun düşük bir fiyata gitmesi tamamen skandal olur. Bu haltı demirören işledi.O temizlesin. Ki o temizleyecek.Seçimlerde tabi kaybetmezse Kim ne derse desin.Tabata elimizde patladı.Biraz zaman verelim diyen arkadaşlarda var..Yanlız aradan 15 hafta geçti.Daha ne zaman verilmeli?Gerçek futbolunu oynasa da 8 milyonluk bir futbol etmez. En iyisi kiralık gönderilmesi.En azından elimizdekinin gerçekten ne olduğunu görürüz ve biraz zaman kazanabiliriz konteynjan açmak için ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |